Kert

Ötletes grillezők, kerti tűzhelyek és melegedők

Lassan a szeszélyes áprilisi időjáráson is túl vagyunk, és tényleg beköszönt a kerti partik ideje. Nem árt, ha ehhez van egy jó kerti kemencénk, de legalább egy saját gyártású sütögetőnk, amit körbeülhetünk nyárssal a kézben. Persze vannak, akik nem szeretnek grillezni, csak a tűz melegét élvezik a hűvös nyári estéken egy pokrócba csavarodva – ők is találnak egy-két remek kerti tűzrakó alkalmatosságot az alábbi képgalériában.

 

Akár profi grillező vagy, aki a legjobb pácolt húsokkal kápráztatja el a baráti kört a nyári estéken, akár csak hobbi-szalonnasütőgető, akkor is szükséged van egy ízléses, barátságos tűzrakó helyre a kertben. Ha még nem építetted meg a sajátod, és ötletet keresel, akkor lapozgasd át a következő képgalériát, mert ebben az egészen egyszerű és vicces házi barkácsmegoldásoktól a grandiózus kerti kemencékig mindenféle tűzhelyet találsz példát.

Megnézem
Összes kép (1)

Olvass még kert témában az NLCafén!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top