Kerti dekor

Csináld magad: olcsó kerti bútorok raklapból

Hintát, asztalt, nyugágyat vagy kerti heverőt is készíthetünk használt raklapokból, ráadásul most nagy divat ez az újrahasznosítható alapanyag. <a href="http://dettydesign.cafeblog.hu/" target="_blank">Oláh Detti, a Caféblog lakberendezéssel foglalkozó bloggere</a> gyűjtötte össze nekünk a legötletesebb megoldásokat.

Bár nem látszik, visszavonhatatlanul itt a tavasz. Még kicsit keménykedik a tél, de hamarosan virágba borul a kert, mások lesznek a fények, az illatok. Várnai Zseni fogalmazta meg jól Csodák csodája című versében:

Bár volna rá szavam vagy hangjegyem,

hogy éreztessem, ahogy érezem
ez illatot, e fényt, e nagy zenét,
e tavaszi varázslat ihletét…

Ideje végiggondolni, hogy rendben vannak-e a kerti vagy a teraszon használt bútorok, hamarosan végre érdemes lesz elővenni őket a pincéből, padlásról. Egy kis takarítás, és új fényben csilloghatnak, ki lehet tenni őket megszokott helyükre.

Pénztárcabarát és környezetbarát

 
Viszont vannak olyanok, akik idén új bútort terveztek vásárolni, lecserélnék a régit, vagy kiegészítenék a meglévő darabokat újakkal. Nekik készült ez az összeállítás. Mit gondoltok, nem lenne kedvetek saját magatok elkészíteni kerti bútoraitokat? Azon túl, hogy pénztárcabarát ez a megoldás, az újrahasznosítás miatt környezetbarát is és garantáltan nagy élmény az elkészítésük.

Ma raklapbútorokhoz hoztam inspiráló képeket. Ha érdekel benneteket a téma, szívesen mutatok más újrahasznosított ötleteket is teraszra.

A blogomon is írtam egy bejegyzést a raklapbútorokról. Ott kitértem a raklapok típusaira, hol lehet megvásárolni, hogyan kell előkészíteni őket. Most ezt nem részletezném. Jöjjön a lényeg, a fotók. Az eredeti linkekért kattintsatok a képekre!

Csináld magad: olcsó bútorok raklapból

Csináld magad: olcsó bútorok raklapból

Csináld magad: olcsó bútorok raklapból

Csináld magad: olcsó bútorok raklapból

Csináld magad: olcsó bútorok raklapból

Csináld magad: olcsó bútorok raklapból

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top