Kerti dekor

Csempéssz tavaszt a lakásba virággal!

Ha a tavasz nagy része nem is arról szól, hogy virágba borult mezőkön szívjuk magunkba a megújult természet erejét, az újjászületés egy kis virágzó szigetét megteremthetjük az otthonunkban is. Ehhez akár már pár szál virág elég lehet, de a tálalás sem mindegy. Sok-sok remek tippet hoztunk.

Akár te magad szeded a csokrot a réten, akár a város legtrendibb virágosánál, akár az aluljáróban áruló nénikétől szerzed be a virágokat, készíts a lakásod stílusához passzoló kompozíciót belőlük! A virágok elhelyezése, a megfelelő vázák, edények kiválasztása külön szakértelmet igényel, és rengeteg lehetőséget rejt. Gyertek és kalandozzatok velünk, hogy végül pompás és illatos virágdíszek színesítsék lakásotokat!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha se a nagymama padlásáról, se a saját polcunkról nem tudunk leemelni egyetlen szem vázát sem, mert ami van, az túl kicsi, túl nagy, vagy a színe üt mindent, akkor vehetünk még egyet. Ahogy most körbenéztünk a lakberendezési üzletek tavaszi kínálatában, meglepődve tapasztaltuk, hogy a színes üvegek uralják a palettát. Mi a lila és a zöld árnyalataiból választottunk néhány kisebb és nagyobb vázát.

Csempéssz tavaszt a lakásba virággal!

1. Lila nagy méretű váza, F&F Home 2290 forint
2. Magas lila váza, IKEA 5990 forint
3. Kicsi zöld váza, H&M Home 790 forint
4. Lila palackszerű, IKEA 1490 forint
5. Kicsi zöld váza sárga szegéllyel, Butlers 1490 forint
6. Nagy méretű zöld váza, IKEA 7990 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top