Kezdők karácsonya

Pintér Tibor először karácsonyozik együtt 21 évvel fiatalabb párjával – reméli, nem ez lesz az utolsó közös ünnepük

A színész meghatóan vallott első közös karácsonyukról barátnőjével.

Pintér Tibornak és Ilyés Jenifernek szoros a napirendje a mindennapokban, és ez az ünnepi időszakban sincs másképp, ezért pontos tervezést igényel az ünneplés. A szerelmespárnak a nyáron válságba került a kapcsolata a rengeteg színházi munka következtében. Ez a mostani lesz az első közös karácsonyuk, és remélik, hogy nem az utolsó.

Meg lesz tervezve a karácsonyunk, hiszen az egész életünk egy nagy terv, úgyhogy nem lesz semmi a véletlenre bízva” – mesélte a Fem3 Caféban a színésznő. Elmondásuk szerint Jenifer szenteste a szüleivel lesz egy darabig, Pintér Tibor pedig az édesanyjával, de közben meglátogatja a gyerekeit, ám a szenteste hátralévő részét, az éjszakát együtt fogják tölteni.

Nagyon fontos ünnep nekem a karácsony, talán a legfontosabb – vallotta be a Nemzeti Lovas Színház 45 éves igazgatója. – Annak ellenére, hogy szét vagyunk szórva, nagyon sok szerettünk van, Jeninek is, nekem is. Azt gondolom, most az életemben ez nagyon különleges helyzet lesz, hogy a szerelmemmel először tölthetem együtt a szentestét. Nagyon rég volt ilyen, és azt kívánom magunknak, hogy még sok legyen.

Párja azt is elárulta, hogy az ünnepek alatt megpróbálnak egy kis időt pihenésre is fordítani: síelést terveznek Eplénybe, mivel Pintér Tibor meg akarja tanítani síelni 24 éves kedvesét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top