Tücsi: „elég cudarul állunk” – őszintén vallott a kisgyermekes modell–műsorvezető

Mona | 2019. December 24.
Tücsi már nagyon izgatott a karácsony miatt, pedig nem úgy alakulnak az előkészületek, ahogy szerette volna.

Karácsonnyal kapcsolatos érzéseiről vallott közösségi oldalán Aryee Claudia Dedei, vagy ahogyan legtöbben ismerik Tücsiírja a Blikk. A kisgyermekes modell–műsorvezető nem titkolja, hogy az ünnepi sürgésforgásban még nem teljesen sikerült utolérnie magát, valamint a házukkal kapcsolatos problémák is hátráltatják az előkészületekben, de mindezek ellenére az idei karácsony lesz számára a legcsodálatosabb – a márciusban született kislánya miatt.

A legcsodálatosabb karácsonyunk lesz az idei… Csodálom azt az őszinte tiszta rajongást, ami Narában van… Ahogy boldogan simogatta és szagolgatta a karácsonyfát, amikor elmentünk vásárolni… Ez az ünnep most nyert újra igazi értelmet, ahogy az is, hogy csak a szeretet számít ilyenkor (is). Ha nem így állnék hozzá, akkor valószínűleg már meg is bolondultam volna, mert elég cudarul állunk…” – írta Insta-oldalán.

Tücsi egy pár nappal korábbi posztjában is arról panaszkodik, hogy versenyt fut az idővel a karácsonyi előkészületek terén. „Nem állok igazán jól. Minden szabadidőmet arra fordítottam, hogy az otthonunkban maradhassunk, és igazán OTTHON váljon belőle így ennek köszönhetően az ajándékok és a menü háttérbe szorult, én pedig mostantól versenyt futok az idővel” – vallotta be a modell-műsorvezető.

Mint arról korábban írtunk, az építtető átverte Tücsiéket, és lakhatatlan állapotban adta át a házat a családnak, majd pedig eltűnt.

Kiemelt kép: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Exit mobile version