Kölyökkalauz

Vár a Kinder Nap!

Szeretné, ha gyermeknapon egy igazán különleges programmal lephetné meg gyermekét? Nyerjen családi belépőt a Kinder világába és ajándékozzon izgalmas élményeket és sok örömet szeretteinek az idei gyereknapon!
Vár a Kinder Nap!

A különleges élményekért játsszon a kindernap.hu oldalon!

Vásároljon Kinder termékeket legalább 1000 Ft értékben, majd regisztráció után töltse fel a blokkon található AP kódot és a vásárlás adatait. A feltöltés után jelölje meg, hogy mely időpontban, illetve hány fővel kíván részt venni a rendezvényen. A kódfeltöltést és sikeres jegyigénylést követően, az oldalon le tudja tölteni belépőjegyét.

Felhívjuk figyelmét, hogy a férőhelyek korlátozottan állnak rendelkezésre. A Kinder Napra a kódfeltöltést követően a belépőjegy igénylés sorrendjében, a különböző időpontokra összesen 1600 férőhelyig lehet jelentkezni!

Vár a Kinder Nap!

Május 31-én színes programokkal várjuk Budapesten a Récsei Centernél!

Az ugrálóvárakban és a trambulinon mindenki bemutathatja ügyességét. A gondoskodó és a felfedező gyerekek az állatsimogatóban megismerkedhetnek a terráriumok lakóival. A kreatív alkotók sem fognak unatkozni, hiszen homokkép készítéssel, arcfestéssel, csillámtetoválással és más kézműves programokkal várjuk őket. A legkisebbek a Fabula Bábszínház előadásán szórakozhatnak. Szeretne egy emléket a Kinder Napról? Gyermekét különböző, választható hangulatú háttérkép előtt lefotózzuk, és a fotót a rendezvény végén hazavihetik. Táncoljunk együtt a Kinder Napon! A lépéseket könnyedén elsajátíthatja gyermekével a kindernap.hu oldalon található videó alapján.

Vár a Kinder Nap!

Jöjjön el családjával az ingyenes szabadtéri rendezvényre is! A hatalmas szabadtéri ugrálóvár parkban minden korosztály megtalálja a neki legmegfelelőbb játékot. A kézműves sátorban sógyurmázás és kifestő várja a legügyesebbeket, és közösen eltáncoljuk a Kinder Nap táncát is.

Ajándékozzon vidámságot és látogasson el családjával a Kinder Napra!

A részvétel feltételeit és a Játékszabályzatot megtalálja a kindernap.hu oldalon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top