Kölyökkalauz

Trendi babahordozás a vakáción

Sokan nem mernek nekivágni egy nyaralásnak azért, mert kisgyerek is van a családban. A babakocsi túl körülményes egy rendes kiránduláshoz vagy városnézéshez, ráadásul nagy helyet foglal el a csomagtartóban is – repülőn pedig egyáltalán lehet szállítani. Ha szabadon akarsz nyaralni a picivel, és még csinos is szeretnél lenni, akkor a legjobb, ha felkötsz egy divatos babahordozót. Megmutatjuk, mi az idei trend.

 A babahordozók reneszánszát éljük. Rájöttek a nők, hogy nem csak praktikus, egészséges és örömteli így sétáltatni egy kicsit, de ráadásul mindezt még divatosan is megtehetik. A babahordozó ma már nem csak egy hasznos eszköz, hanem trendi kiegészítő is – ami persze csak azoknak való, akik babát is tesznek bele. Lássuk, milyenek idén az igazán menő darabok!

Megnézem
Összes kép (1)

 Aki csak most kapott kedvet a babahordozóhoz, annak ajánljuk ezt a videógyűjteményt. Egy helyen legalább egy tucatnyi kis filmecske mutatja meg, hányféle módon csomagolhatjuk magunkra a kisebb és nagyobb gyerekeket. Ezen például azt láthatjuk, hogyan szoptathatunk kényelmesen a különféleképpen felkötött babahordozókból bárhol, bármikor. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top