Erre tökéletes megoldás a Bonduelle Sütőtökös vagy Karfiolos krémleves zöldségkeverék, amely segítségével bármikor odavarázsolhatjuk az ebédlőasztalra kedvenc zöldséglevesünket. Nem kell bajlódni a hámozással és a darabolással, pusztán elővenni a zacskóból a konyhakész zöldségválogatást, és fél liter alaplével pár percig összefőzni, amíg meg nem puhulnak a zöldségek. Ezt követően főzőtejszínnel összekeverve az egészet leturmixoljuk. Nincs is más hátra, mint a fűszerezés, ki-ki ízlésének megfelelően – lehet chilisen vagy kurkumásan csípős, illetve kókusztejesen édes.
A Bonduelle Krémleves zöldségkeverékek segítségével természetesen nem csak kiváló leveseket készíthetünk. Magunk is kreatívkodhatunk a konyhában, amihez megfelelő segítséget találhatunk a Bonduelle recepttárában:
https://www.bonduelle.hu/recepttar