Könnyű hétköznapok

4 tipp, hogy tartsd tisztán az előszobád

Nehéz elfogadni, de sajnos egyre hidegebbek a nappalok és éjszakák, egyre több a csapadék is, így bizony az otthonunk tisztán tartása sem egyszerű feladat. Egy esős napon, vizesen, sárosan belépve az előszobánkba pedig a káosz csak tovább fokozódik.

Az előszobák a legtöbb otthonban nem túl nagyok. Nehéz rendet és tisztaságot tartani, hiszen először mindenki ide lép be, és szanaszét hagyja a cuccát. A káosz pedig csak tovább fokozódik esős időben. Mutatunk pár tippet, hogyan tudod megakadályozni, hogy sárban, latyakban ússzon a fél lakás.

1.  Az előszobák nélkülözhetetlen darabja

Örök klasszikus. Nem foglal nagy helyet, és rendkívül praktikus. Ha nincs, mindenképp szerezz be egyet az előszobádba!
Örök klasszikus. Nem foglal nagy helyet, és rendkívül praktikus. Ha nincs, mindenképp szerezz be egy esernyőtartót az előszobádba!

2. Olcsó és szuper

Olcsó és remek ötlet. A kavicsra tett cipőkről könnyedén lefolyik a víz
Olcsó és remek ötlet: a kavicsra tett cipőkről könnyen lefolyik a víz, és a rend, a tisztaság is megmarad.

3. Praktikus 

Ha van rá lehetőséged, akkor ne zárt akasztós szekrényt tegyél az előszobába. Nem túl jó ötlet a vizes cuccokat, kabátokat betenni.
Ha van rá lehetőséged, akkor ne zárt akasztós szekrényt tegyél az előszobába. Nem túl jó ötlet a vizes cuccokat, kabátokat betenni egy ilyenbe. Figyelj arra, hogy sok akasztód és polcod legyen, így mindennek meglesz a helye. Egy nagyobb szőnyeg pedig a sarat, vizet is felfogja, így a lakásba már nem lesz sár. 

4. A tuti tipp

Sőt, minél szellősebb, annál jobb!
Sőt, minél szellősebb egy előszobaszekrény, annál jobb! A sok fakknak köszönhetően pedig a rend és tisztaság megtartása sem nagy feladat. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top