Életmód

Ékszer vagy headset?

Abban valószínűleg mindenki egyetért, hogy igen ízlésesen néznek ki ezek a kiegészítők. Várhatóan arról sem lesz vita, hogy rettenetesen túlárazták őket.
A német novero cég két éve létezik, dizájnos kommunikációs kiegészítők tervezésével foglalkoznak. Egy rongyrázós exkluzív londoni eseményen mutatták be a napokban a legújabb, Victoria névre hallgató Bluetooth headset kollekciójukat. Négy darabbal kedveskedtek a hölgyeknek: Lapis, Pearl, Stripes és Wave a típusok fantázianevei; a férfiaknak pedig a Victort ajánlják.
 
Ékszer vagy headset?
Ékszer vagy headset?
novero Victoria Pearls
 novero Victor
 
Értelemszerűen a medálban bújik meg a mikrofon, illetve a Bluetooth eszköz, ami a vezeték nélküli kapcsolatot hozza létre a telefonnal. Technikai részleteket nem közölt a cég, de valószínűleg az sem számítana, ha némileg bővebb információink lennének.
 
Ékszer vagy headset?
 

Enyhén fanyalgó hozzáállásunkat az ár okozza: 120 ezer dollárba, azaz körülbelül 26 millió forintba kerülnek ugyanis az ékszer-headset-ek. Ezt figyelembe véve különösen aggasztó, hogy néhány modell még csak nem is formáz teljes láncot: pusztán a nyakba vetve kell őket viselni. Így könnyen lecsúszhat a viselőjéről, arról pedig már ne is beszéljünk, mennyire könnyű lehet lekapni és elrohanni vele. (Persze az is tény, hogy akinek 26 millióba kerül csak a headsetje, annak valószínűleg nem engednek földi halandót a közelébe a testőrei.)

 
Ékszer vagy headset?
 
Ékszer vagy headset?
 LG HBM-530
 Nokia BH-701

 

Aki ékszer-szerű Bluetooth headset-re vágyik, ám jóval pénztárcabarátabb áron, annak az LG HBM-530-as fülesét vagy a Nokia BL-701-es headsetjét érdemes megnéznie. Igaz, hogy ezekhez nincs lánc, viszont maximum 15 ezerből megúszhatók, és kaphatók Magyarországon.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top