Életmód

Grease tánciskola a nappaliban – videó!

A legendás filmből Wii játék készül, aminek segítségével - rengeteg nevetés közepette - megtanulhatjuk a filmben szereplő koreográfiákat. Nézd meg te is a trailert, igen szórakoztatónak tűnik!
A 505 Games a film gyártójával, a Paramounttal közösen dolgozik a játékon már egy ideje, a trailer viszont csak a napokban jelent meg.
 
 
A hírek szerint a játékot a Nindendo kézikonzolján, a DS-re is elkészítik, de igazán nagy móka valószínűleg a mozgásérzékelős Wii-s verzió lesz. Összesen nyolcan tudnak majd beszállni a játékba – természetesen csak akkor, ha van elég kiegészítő hozzá. Nintendo-kompatibilis USB-s mikrofonokra és Wii Balance Boardra lesz szükség a játékhoz, ami 2010 szeptemberében érkezik. Állítólag tele lesz mindenféle vicces minijátékkal, együtt énekelhetjük a dalokat a szereplőkkel, utánozhatjuk a táncokat, versenyezhetünk az autóval…

Utóbbitól eltekintve kifejezetten olyan játéknak tűnik, amit a lányok fognak inkább élvezni. Ha a fiúkat akarták volna megfogni, valószínűleg kicsit többet építettek volna mondjuk a bandaháborúra, de természetesen jobb ez így. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top