Trend

Sokgyerekes anyukából párizsi címlaplány

Három gyerekkel, nulla önbizalommal és szuper adottságokkal érkezett Lakatos Márk szalonjába Zsuzsa. Nézd meg, hogyan lett Zsuzsából igazi díva!

Zsuzsa 32 éves, 3 gyermek édesanyja. Két levelet kapott a férjétől: „Nem szeretlek már, ne várj, soha nem megyek vissza hozzátok.” Zsuzsát a harmadik gyermeke megszületése után nem sokkal elhagyta a férje. Ennek lassan fél éve, azóta neveli a 3 kicsit teljesen egyedül a 32 éves, tanítónő végzettségű asszony. Nemrég egy új községbe is költöztek, mindent újra szeretne kezdeni. Ehhez kért segítséget tőlünk, szeretné a csalódások és a fájdalom után ismét azt érezni, hogy még mindig nő, hogy van, aki szépnek látja, és számára is van újrakezdés, remény és jövő – igazi nőként is.

A további képekért kattintson a képre
A további képekért kattints a képre! Nézd meg, hogyan lett párizsi díva Zsuzsából!

Zsuzsa a szalonba lépéskor mosolygott, kicsit ugyan visszafogottan, de legalább mosolygott. Amikor megérkezett, már látszott rajta, hogy jó adottságai vannak, amiket gondosan igyekezett eltakarni: karcsú bokáját trapéz szárú nadrággal, szép dekoltázsát és karcsú derekát bő, zárt pólóval. Szemei viszont pont úgy csillogtak, amiből látszódott: készen áll mindenféle átalakulásra.

Mivel Zsuzsa nyitott volt minden ötletemre, azt gondoltam, merész leszek, és egy igazi csábító nőt varázsolok belőle, hadd lássa, mire is képes ő.

A haj nem okozott nagy vitát közöttünk. A seszínű barna haja tompította barna szemei csillogását – ezt a nem különösebben feltűnő hajszínt változtattuk meg először Viktorral. Nagyon különleges, barna szeméhez és a bőre színéhez remekül illő vöröses, aranyszőke árnyalatban egyeztünk meg.

 
Sokgyerekes anyukából párizsi címlaplány
 
Sokgyerekes anyukából párizsi címlaplány

Ezzel megtettük az első lépést a csábítás útján.

A következő lépcsőfok a az elrejtett dekoltázs, derék, csípő és boka „kicsomagolása” volt. Derekát egy Triumph alakformáló alsóval még egy lehelettel karcsúbbá tettem, a rejtegetett dekoltázst egy megfelelő fehérneművel tökéletessé formáltam. Bár Zsuzsa legkisebb gyermeke egy éven belül született, azon szerencsések közé tartozik, akinek nincs szüksége több alakformálásra.

A nem megfelelő szabású farmert és tökéletes takarást biztosító felsőrészt azonnal leszavaztam. Egyetlen dologra gondoltam: ebből elég! Ha divat és dög, akkor Párizs. Ha Zsuzsa, akkor mély dekoltázs, tűsarok, mert az kell a női lábnak, és szín, szín, szín! Zsuzsa az ősz típusú hölgyek közé tartozik, tehát a zöld nemcsak hogy jól áll neki, de az új vöröses hajszínéhez kötelező. Zsuzsa személyiségéhez illett a kissé decens dekoltázst adó átlapolós, mintás pamutruha Diane Fürstenbergtől.

Az amerikai divattervezőnő ennek a praktikus fazonnak a koronázatlan királynője. Ez az alapdarab kell minden gardróbba, mert fogyás vagy hízás esetén a bőség változtatható. Jótékony azoknak is, akiknek azonos a derék- és csípőmérete. A pocak palástolására a legjobb recept, köszönjük Diane! A térd alá érő fazon klasszikus, nőies, remekül nyújtja az alakot, szinte mindenkinek jól áll.

Zsuzsánál pontot az i-re a tűzpiros tűsarkú tette fel. A mosoly szélesebb lett, a vállak felemelkedtek, az önbizalom visszajött.

Sokgyerekes anyukából párizsi címlaplány

Szerettem volna megmutatni, hogy egy tanítónőnek, kismamának sem kell színtelenül, slamposan járni. Legyen dögös, merész, szexi. Bravó Zsuzsa!

Amit még tudni érdemes:

Magasság: 160 cm

Ruha: 38

Mell: 80D



1. szett:


•    Piros Mangó cipő

•    pociszorító fehér alakformáló bugyi

•    Diane von Furstenberg zöld ruha

•    MNG csupa köves ezüstgyűrű 

2. szett

•    Köves vállú MNG ruha

•    MNG fülklipsz

•    MNG nude magassarkú



Bőrtípus: 
száraz vegyes – kúraszerűen szemránckrém: Repairwear Eye javasolt

Nappali krém: Superdefense
-ajakápolás kiemelten
Fontos: Repairwear lip

Átalakulnál? Unod a mostani külsődet? Jelentkezz te is, és ha szerencséd van, Lakatos Márk téged is átalakít. Küldj fotót és információkat magadról! Ide!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top