Trend

Negyvenes háziasszonyból belevaló díva

Még Lakatos Márk szalonjába se minden nap érkezik átalakításra egy volt revütáncosnő. Anikó régi életének izgalmát szerette volna újra átélni… és nem csalódott!
Nézd meg Lakatos Márk korábbi átalakításait!

Balogh Anikót világéletében vonzotta a színpad. Gyerekként néptáncos volt, később színházban vett táncórákat, végül pedig revütáncos lett. Imádta a pörgést, a reflektorfényt és azt, hogy minden hónapban más-más városban dolgozhat. Alacsony termete miatt ugyan nem fért bele a tánckarokba, de szólótáncai rendre elkápráztatták az elegáns bárok, szállodák közönségét. Noha Anikó már nem táncol, a nyüzsgés még mindig lételeme. Imád utazni, világot látni, állandóan pezsegni, az egy helyben ülés nem az ő műfaja. Közvetlen, vidám természete az egész szalont lenyűgözte.

További fázisfotókért kattints a képre
További fázisfotókért kattints a képre!

Anikó talpig feketében érkezett. Egy volt revütáncosnak ennél izgalmasabb, provokatívabb darabokba kellene bújnia! – jelentettem ki. Formás lábai szépen őrzik a táncos múltját, így már rögtön az elején leszögeztem, combközépnél hosszabb szoknyát nem fogok ráadni. Ragaszkodtam ahhoz is, hogy a sötétbarna, már-már fekete hajszínéből valami fiatalosabbat, színesebbet csináljuk. A kiválasztott vörösesszőke árnyalat feladta a leckét fodrászainknak: először el kellett távolítani a sötét alapszínt, majd a festés után jöhetett egy kis melír. Fazonnak egy tépett, kicsit áll fölé érő bubit választottuk, mert ez jól tükrözi Anikó huncut személyiségét.

Inkább a szürke

A bőranalízis során még a Clinique szakemberei is meglepődtek, hogy sem a rengeteg smink, sem a sok éjszakázás nem hagyott nyomot Anikó bőrén, arca rugalmas és feszes maradt. A szép állapotot azonban meg is kell őrizni, ezért a Clinique Youth Surge öregedésgátló hidratálóját és az Anti Gravity szemránckrémet ajánlották neki. Anikó ugyan már elköszönt a színpadtól, de szerettük volna megmutatni neki, hogy egy csinos sminkkel még a hétköznapokon is csilloghat. A füstös hatású szemek mindig nagyon szexisek, de érdemes a kor előrehaladtával a feketét inkább grafitszürkére cserélni. A szemhéjakra lágy mályvaszín került, ezt mostuk össze egy szép szürkés árnyalattal, végül pedig következett a barna szemceruza.

További fázisfotókért kattints a képre
További fázisfotókért kattints a képre!

Új hajszínével Anikó az ősz típusú nők közé tartozik, ezért jól állnak neki a természet natúr alapszínei, mint a mustársárga, a bordó, az olajzöld vagy a rozsdabarna. Mindig azt mondom, hogy a telt homokóraalakot is meg lehet előnyösen mutatni. És nemcsak lehet, hanem kell is, hölgyeim! Számos trükk van, amivel az ilyen alkatúak is bátran élhetnek, egyik ilyen – mondanom sem kell – a magassarkú. A ruha finoman kövesse az alakot, de soha se feszüljön! És még egy jó tanács: a függőleges szabás, gombolás vagy díszítés mindig nyújtja az alakot.

Rókaminta előnyben

Elsőként ebbe a rókamintás Marks and Spencer ruhába bújtattam Anikót, a különleges díszítés rafináltan vékonyította alakját. A kinézetet egy szuper tűsarkú és néhány barna kiegészítő tette teljessé. A fekete Mango bőrdzsekit és az extra magas sarkú cipőt egyszerűen muszáj volt egy ilyen vagány nőre ráadnom! A szettet tovább vadítottam egy miniszoknyával és egy ocelotmintás felsővel, valamint egy fém karkötővel. Kevés vendégem viselkedik ennyire felszabadultan a kamerák előtt. Öröm volt nézni, ahogy lubickol az elismerő pillantásokban. Anikó, kétségünk sincs afelől, hogy a színpad még vár rád!

1. szett

Marks and Spencer rókamintás dzsörzéruha
Calzedonia harisnya
Bizanc Boutique tűsarkú cipő
Sinequanone nyaklánc

2. szett

Marks and Spencer barna szoknya
Marks and Spencer ocelotmintás blúz
Calzedonia harisnya
Fekete Mango bőrdzseki
Loriblue/ Bizanc Boutique cipő
Furla karkötő

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top