Trend

Lezser és elegáns: egy feleselő üzletasszony átváltozása

Néha igazán jó dolog is kisülhet két erős egyéniség összecsapásából. Gyöngyi eleinte nem félt vitába szállni Lakatos Márkkal, ám a végeredmény még őt is lenyűgözte!

Be kell valljam, nagyon szeretem a látszólag problémás, erős egyéniségű, autoriter embereket, mégpedig azért, mert én is ilyen vagyok. Ennek ellenére nagyon könnyen mások alá tudom rendelni magamat, ezt ugyanis játéknak fogom fel, amivel a saját határaimat is próbálgatom. Egy határozott karakter sokat segít a stylistnak, pedig látszólag nehéz vele dolgozni. A zárkózott, félénk, bizonytalan hölgyekből sokkal nehezebb elővarázsolni, milyenek is valójában, de egy karakán, céltudatos nő – mint amilyen Gyöngyi is – egyszerűsíti a dolgomat. Különösen akkor, ha kooperál és változtatni szeretne magán. Gyöngyit például nagyon érdekelte, mi áll jól neki, és teljesen pozitív volt a hozzáállása minden javaslatomhoz, tanácsomhoz.

További fázisfotókért kattints a képre
További fázisfotókért kattints a képre!

A jól eltalált fazon

Gyöngyi 45 éves, két nagyfia van, egy cégnél dolgozik marketing-kommunikációért felelős menedzserként. Elfoglalt üzletasszony, aki szeret elegánsan öltözködni, magassarkúban járni és sminkelni. Saját bevallása szerint hatalmas gardróbja van, és igyekszik az egyes darabokat ügyesen passzítani egymáshoz. Öltözködéséről és kinézetéről is markáns véleménnyel volt.

Gyöngyi haja kevés és vékony szálú, de azt ő is hamar belátta, a kifelé kunkorodó végektől egyáltalán nem tűnik dúsabbnak a haj. Egy vagány, fülig érő fazont választottunk neki, a szín ugyan maradt, de a Wella Koleston Perfect különféle szőke árnyalataival sok-sok melírcsíkot húztunk bele. Az összehatás egységes és különleges szőke lett. A szemöldökén kicsit világosítottunk, hogy ne üssön el az új hajszínétől.

Egy kis lazaság is megengedett

A Clinique szakemberei észrevették, Gyöngyi milyen sokat törődik bőre ápolásával. Sokféle  arckrémet használ, hetente pedig radírozza és még pakolásokkal is kényezteti bőrét. Ez igazán dicséretes, hölgyeim, tessék példát venni Gyöngyiről! A sminkmesterek először a Redness Solutions termékeivel kezelték kipirosodára hajlamos bőrét, a szemekre pedig egy kis szemkörnyékápoló került. A lágy narancsszínű szemfestéktől és a barack pirosítótól friss és üde lett Gyöngyi arca, a hatást a gyöngyházfényű szájfény koronázta meg.

További fázisfotókért kattints a képre
További fázisfotókért kattints a képre!

Ahogyan minden másról, úgy Gyöngyi a neki kiválasztott ruhákról is rögtön megmondta a véleményét, de a különleges Mango ruha ellen azonban még neki sem volt kifogása. Ez a testre simuló darab ragyogóan kihangsúlyozta karcsú alakját, ráadásul szépen visszaköszönt rajta a smink narancsos árnyalata is. A szetthez hasonló színű kiegészítőket válogattam, így lett tökéletes az összkép. Munkája miatt Gyöngyi inkább elegánsan öltözik, lezserebb ruha vagy sportcipő csak nagyon ritkán jöhet nála szóba. A második öltözékkel azt mutattam meg neki, hogyan tud egy laza, bohó szerelésbe is némi eleganciát csempészni. A bő ülepű Stradivarius farmerhez egy vidám, sárga felsőt és egy barna telitalpú bokacsizmát választottam. Kiegészítőnek pedig egy színes sálat és egy vagány, bőrhatású karkötőt adtam rá. Elvégre néha a komoly üzletasszonyok is lazíthatnak, nemde?

 
1. szett

Ruha – Mango
Harisnya – Calzedonia
Fekete lakk tűsarkú – Ballin

2. szett

Sárga felső – Mango
Farmer – Stradivarius
Sál – Mango
Barna bokacsizma – Stradivarius
Karkötő – Coin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top