Trend

Felejthető vörösből merész vadmacska

Lakatos Márk és csapata ezúttal egy örökké mosolygó és vagány lánynak mutatta meg, hogy bevállalós énjét miként tudja a külsején keresztül is megmutatni a világnak.

Földesi Eszter széles mosolya bárkit jókedvre derít, aki csak találkozik vele, és ezt imádom benne. A 29 éves dietetikus egy internetes társkeresőn találta meg a férjét, Zolit. Az építészmérnök pasit most Eszter kész tények elé állította: megyünk Márkhoz átalakulni! – adta ki az ukázt, de szerencsére Zoli is benne volt a buliban. Azt egyelőre még nem árulom el, hogy mit hoztam ki a férjecskéből, legyen a jövő hét titka! Most maradjunk csak Eszternél, aki saját bevallása szerint képes bármilyen furcsaságra, és minden bolondságban benne van. Ő az én emberem!

Noha Eszter már két éve házas, úgy gondolja: attól, hogy elkelt, egyáltalán nem szabad elhagynia magát, sőt! Mint mondja, megtartani sokkal nehezebb életünk szerelmét, mint megszerezni. Hölgyeim, és milyen igaza van, párterápiának sem utolsó tehát eljönni a Lakatos Márk Szalonba! Bár Eszter és Zoli már repülőgépet is vezetett együtt, a legnagyobb bolondság szerintük most mégis az, hogy itt vannak nálunk, együtt.

További képekért kattints a fotóra!
További képekért kattints a fotóra!

Színt vittünk az egyéniségébe

A Couture fodrászainak segítségével vettük kezelésbe Eszter tincseit. Ahogy sok hosszú hajú hölgy, úgy ő is többnyire összefogva hordja a haját, fakóvörös színét pedig az a néhány élénkebb melírcsík egyáltalán nem dobta fel. A vörös színt ugyan megtartottuk, de sokkal élettel telibbé, élénk rezessé varázsoltuk. A divatos, úgynevezett apródfrizurával még jobban kidomborítottuk Eszter bolondos egyéniségét, és a frufrurészbe tettünk egy kis melírt, hogy a határozott forma még jobban érvényesüljön. A geometrikus és szimmetrikus frizura a megfelelő pontokon korrigálja Eszter karakteres arcát, és lágyítja egyben.

A harmadik X-hez közeledve már nem elég az egyszerű hidratálókrém, és persze az alapos, napi arcápolásról sem szabad elfeledkezni. Ezt Eszter is tudja, nem véletlenül ilyen szép, majdhogynem hibátlan az arcbőre. A világos bőrszín azonban sápadttá tette, ezért az Armani sminkeseitől korallpiros orcákat kértem. Lányok, ha nektek is olyan gyönyörű, sötétbarna szemetek van, mint Eszternek, azt javasolnom, hogy a füstös sminket ne szürkékkel, hanem a barna különböző árnyalataival készítsétek, ahogy mi is tettük. A kissé fedett szemhéj festésének is megvan trükkje: először is, ennél a szemformánál kulcsfontosságú a szépen szedett szemöldök. Mivel Eszteré rendben volt, csak a színén igazítottuk, hogy még jobban passzoljon csodaszép, rézvörös hajához. Másodszor, nem a mozgó, hanem a fedő részt kell inkább kiemelni, és az árnyékolásnak is jelentős szerepe van.

További képekért kattints a fotóra!
További képekért kattints a fotóra!

Elő a nőiességgel!

Eszter alapruhatára többnyire farmerből és pólóból áll, a nőies darabokat eddig kerülte, ráadásul a nagy, kötött pulcsi, amiben érkezett, mintha csak rejtegetni akarta volna remek alakját. Pedig nézzétek csak, milyen pompásan áll 176 centiméteres magasságához ez a rafinált szabású, szűkített nadrág az idei év nagy slágerével, az emelt talpú hegymászó cipővel! Az összhatást egy aranyszínű, hosszan lelógó fülbevalóval koronáztuk meg. Ezt a kombinációt eddig még csak kevés vendégem merte és tudta viselni, de Eszter – ahogy kezdtem – bármilyen buliban benne van.

  Nézz szét Lakatos Márk rovatában! 

Felejthető vörösből merész vadmacska

Átalakítás helyszíne: Lakatos Márk Szalon
Fotó: Fűrész Zsolt
Haj: Couture Fodrászat
Kéz- és lábápolás: Perfect Nails

Ruhák:
Lovaglófazonú nadrág: Tatuum
Kötött kiskabát: Kis Luxus Marianna Butik
Selyem blúz: Mango
Cipő: Guess
Fülbevaló: Lauren Vidal

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top