Laktózérzékenység

Senki sem maradhat ki a jóból!

Laktózérzékenység esetén átalakulnak a főzési szokásaink, új recepteket és boltokat keresünk, ahol ránk is gondolnak. Magyarország kedvenc Túró Rudiját már biztosan nem kell elhagyni az étkezésünkből, a Pöttyös Rudi laktózmentes változata azért készült el, hogy ne kelljen lemondani arról, amit szeretünk.

Hogyan változik meg az életünk laktózérzékenység esetén? Körültekintőbben vásárolunk élelmiszereket, átalakulnak a főzési szokásaink, megismerjük azokat a termékeket, amelyek segítségével elkészíthetjük kedvenc fogásainkat. Környezetünkben nagyobb figyelemmel fordulunk azokhoz, akiknél tejcukor-érzékenység alakult ki. Lepjük meg őket kedvenc édességük laktózmentes változatával!

Senki sem maradhat ki a jóból!

 
Laktózmentesen, együtt.
 A legnépszerűbb natúr változat mellett már 8-féle ízben kapható a Pöttyös Túró Rudi, amely mostantól laktózmentes változatban is elérhető. Az új Rudi elkészítésnél figyeltek arra, hogy minél jobban megtartsák azt az egyedi ízvilágot, amit a Pöttyösben kedvel a család minden tagja, az unokától a nagyszülőig.

Mire figyeljünk?
Nem javasolt a tej- és tejtermékek teljes száműzése az étrendből. Azért sem, mert egyre szélesebb választékban kaphatók laktózmentes tejtermékek, amelyek fogyasztásával biztosíthatjuk a megfelelő kalciumbevitelt. Mielőtt bármilyen alapanyagot vásárolunk, alaposan nézzük át a termék címkéjét, hiszen olyan élelmiszerekben is lehet laktóz, amikről nem is feltételeznénk.

Senki sem maradhat ki a jóból!

További információ: www.pottyos.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top