A legmenőbb blogok

Az 5 legjobb beauty-blog

A beautybloggerek társadalma napról napra olyan tempóban gyarapszik, hogy a szépség világa iránt érdeklődőknek komoly kihívást jelenthet, kiket is kövessenek. Összeszedtünk öt hazai és külföldi bloggert, akiket mi jó szívvel ajánlunk nektek.

Maggie, the beauty junkie

Pekár Magdi beautyblogger nem kezdő a szakmában. Bár egyre sokoldalúbb, ami a posztolt témákat illeti, alapvetően a szépség területén vetette meg először a lábát. Terméktesztek, körképek, újdonságok, minden téren otthon van, ráadásul a képei minősége is szépen felülmúlja sok hazai beautyblogger színvonalát. És hogy mi miért is szeretjük? Igényes, naprakész, jól megírt posztjaiért, kifinomult stílusáért.

http://beautyjunkie.blog.hu/

Pekár Magdi beauty blogger
Pekár Magdi beautyblogger

Smink és stílus

Suzy szintén nem átlagos a magyar bloggerek közt. Ötéves tapasztalattal a háta mögött, sminkesként hiteles és tapasztalt szerző, akinek főleg tesztkörképeit szeretjük, és precíz, lényegre törő értékítéleteit. Praktikus megközelítés, alapos leírás, komoly hozzáértés, barátságosabb árú és drágább márkák termékeinek megismerése, erre számíthatsz, ha a Suzy, the makeup maniac követője leszel.

http://suzythemakeupmaniac.blogspot.com/

Az 5 legjobb beauty blog

Beauty Is Boring

A nemzetközi menő bloggerek egyike a Beauty Is Boring. A szépség unalmas, röviden így nevezte el blogját Robin Black, sminkes, aki olyan hírességekkel dolgozott már, mint Amber Heard, Lorde vagy Olivia Wilde és Eva Mende. Azért magazinos portfóliója is elég meggyőző, munkái a Vogue, a Harper Bazaar és a Marie Claire oldalain jelent meg. Blogjának erőssége a rengeteg izgalmas backstage fotó, és a sok lépésről lépésre oktatóposzt.

http://www.beautyisboring.com/

Az 5 legjobb beauty blog

Barefoot Blonde

A Mezítlábas szőke bloggere, Amber Clark kétgyermekes anyukaként hódította meg a szépség online világát. Jellegzetes hajfonatai milliókhoz jutottak el a Pinteresten és az Instagramon, ami nem is csoda, hiszen a blogger mestere a különleges frizuráknak. A fényképekben és videókban is nagyon erős Amber a haj- és szépségtippeken túl még életmód és divat terén is igen erős forrásnak számít.

http://www.barefootblonde.com/

Az 5 legjobb beauty blog

La La Mer

Marianna Hewitt egy gyönyörű Los Angeles-i műsorvezető, aki a tévéből nyergelt át a blogok világába. Mára nemzetközi szinten a legjobbak közt jegyezik, nem véletlenül, posztjai a legszélesebb skálán mozognak. Van, ami abban segít a követőknek, hogyan legyen olyan telt szájsminkjük, mint Kylie Jennernek, de oldalán találunk manikűrtippeket és ötperces turbósmink tippeket is.

http://lifewithme.com/

Marianna Hewitt
Marianna Hewitt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top