Lehetőségekkel teletöltve cikkek

Játsszunk együtt a gyerekkel!

Mindenkinek szüksége van arra, hogy kiszakadjon a napi nyomás alól – kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Erre pedig az egyik legjobb megoldás a társasjátékozás. Segítségével ráadásul szorosabbá is válik a családtagok közötti kapcsolat, mert ahogy a nevében is benne van: társas, tehát együtt kell játszani. Persze ez egy vidám kötelezettség, ahogy néhány apuka vallomásából kiderül :)

Péter és a Scrabble
Általában hosszabb ideig szoktunk játszani vele, úgyhogy inkább hétvégenként. De akkor aztán nagyon. Imádom, hogy olyan szókombinációkat szokott kitalálni a kisfiam, hogy percekig áll a játék, annyira nevetünk. De persze kap rá pontot, sőt néha az is előfordul, hogy én nyerek. De tényleg csak néha. 🙂

András, a kártyás
Azt szeretem a kártyában, hogy én már gyerekkoromban is sokat játszottam, most pedig szerencsére a gyermekeimnek is sikerült átadnom a kártya szeretetét. Aminek külön örülök, az az, hogy a fiam römizni, a lányom pedig unózni szeret jobban, így hol a taktika, hol a gyorsaság számít igazán. Igazi win-win szituáció – ők is tanulnak belőle, és nekem is trenírozva vannak az agysejtjeim.

Játsszunk együtt a gyerekkel!

Kornél és a legó
Biztos van, aki nem ért egyet velem, de szerintem a legó a világ legjobb és legkreatívabb játéka. Nincs olyan dolog, amit ne lehetne megépíteni belőle, de ami még fontosabb, hogy látom, ahogy a fiam képzelőereje, térlátása és kézügyessége napról napra fejlődik tőle. Az utóbbi években pedig már az sem jelent gondot, mit vegyünk neki ajándékba, mert a legó mindig tuti befutó – és egyébként én is kb. ugyanannyira várom, hogy kibontsa, és végre indulhasson az építés.

A társasjátékok sorát majdnem a végtelenségig folytathatnánk, de inkább rátok bízzuk, mivel játsszatok – próbáljatok ki minél többfélét, megéri!

Fedezd fel gyermeked kreativitását, és játssz velünk nagyszerű Nesquik ajándékokért

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top