Lehetőségekkel teletöltve cikkek

Javában tombol a nyári szünet, mi lesz a gyerekkel?

Gyermekeink legnagyobb örömére bezártak az iskolák kapui és megkezdődött a nyári szünet. Amekkora öröm ez a lurkóknak, néha majdnem akkora teher a szülőknek, hogy hogyan tegyék munka mellett is tartalmassá a kikapcsolódást számukra. Jó hír: van megoldás, táborozás! Érdemes jól körülnézni, rengeteg lehetőség van számtalan árkategóriában, legyen szó napközis vagy ott alvós táborokról. A cikkünkben összeszedtük a legérdekesebb táborokat, amelyek garantáltan felejthetetlenné tudják tenni a nyarat.
Javában tombol a nyári szünet, mi lesz a gyerekkel?


Funside Budapest Képességfejlesztő tábor

Ebben a szuper fővárosi képességfejlesztő táborban naponta 2 órányi képességfejlesztő foglalkozás, és ugyanennyi angol-, tenisz- vagy kézművesóra választható, amely tetszés szerint állítható össze jelentkezéskor. A foglalkozásokon kívül nagyon sok játékon, versenyen, vetélkedőn, sportos és jelmezes játékon lehet rész venni, hogy az egész nap vidáman teljen. A táborban rengeteg képet készítenek a gyerekekről, amelyeket a végén haza lehet vinni, hogy az ottlét örök emlék maradhasson!

http://www.funside.hu/esemeny/napkozis-kepessegfejleszto-nyari-tabor-budapest/

A nyári szünetet hol máshol a legélvezetesebb eltölteni, mint vízparton, sőt a vízen? A hajózás ősi tudomány, amely minden gyerekben felébreszti a felfedezés, kalandozás vágyát. A Yacht Klub Agárd 8–14 éves gyerekek jelentkezését várja egy felejthetetlen nyári táborba!

http://yka.hu/?page_id=159

Funside pop-rock zenetábor, Balatongyörök

Magyarország legmenőbb zenetábora igazán különleges szórakozást nyújthat a jövő csillagainak. A táborban a gyerekek megtapasztalhatják, mekkora öröm rejlik az együtt zenélésben, ahol sok esetben valódi bandák is létrejönnek a gyerkőcök között. Mindez a Balaton partján, izgalmas délutáni programokkal fűszerezve. A tanárok hivatásos zenészek és zenetanárok, multiinstrumentalisták, akik számos hangszeren játszanak és oktatnak.

http://www.funside.hu/esemeny/zenetabor/

Kisművész – Önbizalmat növelő kreatív rajztábor, Budapest

A Kisművész gyerektáboraiban mozognak a jóga segítségével, mozgásformákat sajátítanak el a kineziológia segítségével, és ezen felül beszélgetéseken keresztül megérthetik, hogyan találhatják meg helyüket a társadalomban, és hogyan élhetnek boldog életet!
A táborban a gyerekek megtapasztalhatják a rajzolás örömét (megismerhetik, hogy mit jelent az, hogy egy kreatív feladatban elvesztik az időérzéküket) és az alkotás örömét, amely később önbizalmat ad a mindennapjaikban.  
http://kismuvesz.hu/jobb_agyfeltekes_kreativ_gyermektabor

Fedezd fel gyermeked kreativitását, és játssz velünk nagyszerű Nesquik ajándékokért

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top