Mindennapok

Pál Feri atya beszélgetni hív

A téma nem más, mint a kulturált beszélgetés, az érdemi vita, megtanulni jelen lenni, érdemben szót váltani egymással, képviselni az egymástól eltérő értékeinket.

Pál Feri atya beszélgetni hívIdén április 11-13. között rendezik meg a sorban harmadik Civil Csoport Hétvégét, ahol a résztvevőket Erős Ferenc szociálpszichológus és Pál Feri atya előadásai segítik. A hétvége azoknak kínál biztonságos, önismereti, tapasztalati tanulásra alkalmas közeget, akik kíváncsiak arra, hogyan hatnak az egyénre és egymásra a bennünket körülvevő csoportok, és nekünk milyen eszközeink vannak arra, hogy alakítsuk ezeket a viszonyokat. A rendezvény szükségességét  az aggasztó társadalmi közérzet és az a tapasztalat támasztja alá, hogy a mai magyar közéletből egyre fájóbban hiányzik az eltérő identitással, véleménnyel, célokkal rendelkező csoportok és egyének közötti párbeszédre való szándék és képesség. (A részvétel politikai szemlélettől és értékrendtől független, a Hétvége semmilyen formában sem kötődik politikai pártokhoz vagy egyéb politikai célú szerveződésekhez.)

Bővebb információkért kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top