Mindennapok

Müller Péter: „Eljön a pillanat, amikor a szervezeted védekezni kezd mások ellen”

Amikor Bouvet, a Caféblog szerzője kiborult, Müller Péter-idézethez fordult segítségért. És bejött neki.

Összecsaptak a hullámok Bouvet, a Cafeblog bloggere feje felett, és őszintén beszélt arról, hogy mikor lesz sok neki az emberekből.

„Amikor péntek este háromnegyed tízkor rám ír egy ügyfél a Facebookon és nem tudom, nem akarom lereagálni, hiszen péntek is van, meg este is, de tíz perccel később már ordibál, hogy miért nem válaszolok vissza, úgy érzem, elég! Amikor a körülöttem lévők minden egyes tagjának van egy sürgős és azonnal megoldandó siráma, amit persze – szerintük – csak én oldhatok meg, ráadásul úgy, hogy kiejtem a kezemből azt a feladatot, amivel épp aktuálisan foglalkozom, hogy ugorjak hozzájuk, néha úgy érzem, elég! Amikor az ismerőseim csőstül érzik úgy, hogy pont nekem kell elmesélniük életük legrosszabb napját és tőlem várnak lelki békét, de közben elfelejtik megkérdezni, én hogy vagyok, néha úgy érzem, elég! Amikor bekapcsolom a rádiót, az internetet, a televíziót és nem jön belőle más, mint hazugságok, rémtörténetek, fájdalmak, néha úgy érzem, elég!”

Így írt érzéseiről Bouvet, aki Müller Péter egyik gondolatában vélte megtalálni az igazságot. Hogy mit, azt a Bouvet Cafeblogon, ide kattintva olvashatjátok. 

(Kiemelt kép: MTI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top