Mindennapok

Segítség, tombolni akarok! (x)

Észrevetted, hogy nyáron minden könnyebb, sokkal energikusabb, vidámabb és aktívabb vagy? Igen, mert ezerrel szívod magadba a napfényt. A napfény hatásására - amennyiben nem vagy bekenve naptejjel - a bőrben található előanyagokból D-vitamin keletkezik.


Ha a nyárnak vége, akkor is szüksége van a szervezetnek a D-vitaminra, pótold napi egy D-VION bekapásával! A Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége ajánlása szerint ez napi 1500-2000 nemzetközi egység. Ha nem tudsz figyelni a vitamindús étkezésre, akkor ennek igen kis része jut be a szervezetedbe. Én meg úgy érzem, hogy ebben is lemaradok. Körülnézek és azt látom, hogy a sok nő körülöttem, még ha nem is teljesen olyan, mint a reklámokban, de azért még így is irigylésre méltóan fitt, dögös, csinos: már kora reggel kocognak és vidáman állják a sarat még a nap végén is. Na, ez kell nekem is! Na jó, legyünk reálisak: ne szörfözzek, de legalább fussam le lazán a szigetkört a Margitszigeten. Ennyivel kiegyeznék. Ha te nem, úgysem hiszem el…


A D-VION lágy kapszula picike, aranyszínű gyöngy, mely növényi olajban oldott, könnyen hasznosítható D-vitamint tartalmaz, ráadásul laktóz- és gluténmentes. A D-VION segít az immunrendszer normál működésében, hozzájárul az egészséges csontozat és izomfunkció fenntartásához, és biztosítja a kalcium normál felszívódását a szervezetben.

Ép izmok és csontok = „Sportolhatok kedvemre!”

Ne ess kétségbe, inkább tedd rendbe magad és dobj be minden reggel egy csini kis D-vitamin gyöngyöt! Így a csontozatodat egészségesen tudod tartani, de ehhez szükséged van erre a D vitamin pótlásra, ami így tutira bejut és felszívódik a szervezetedben. Ráadásul, ha már a csontjaid egészségéről beszélünk a kalcium – melyre szintén szükség van a csontok egészségének megőrzéséhez – normál felszívódásához és hasznosulásához is D-vitaminra van szükséged!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top