Mindennapok

Agykárosodást szenvedett a tini a mellnövelő műtétje alatt

Az orvos a súlyos gondok ellenére nem kért segítséget. A nő szinte vegetatív állapotba került.

Súlyos agykárosodást szenvedett egy 18 éves lány a mellimplantátumát behelyező műtét közben – írja az Unilad. A család perli az orvost és az intézmény több dolgozóját is.

A kolorádói Emmalyn Nguyen sokáif spórolt, hogy az egyik legmenőbb plasztikai sebésznél, Geoffrey Kimnél műttesse meg magát a Colorado Aesthetics and Plastic Surgery-ben.

A lány édesanyja azt mondja, hogy nem akadályozta meg döntésében, nem gondolta volna, hogy bármi nagy baj történhet.

Az anya szerint, miután vége lett a műtétnek az orvos megnyugtatta őket, hogy minden rendben van, csak Emmalynnak kicsit hosszabb időbe telik felébrednie.

Mint később kiderült, ezzel szemben az történt, hogy a lánynak a műtőasztalon többször is leállt a szíve, újra kellett éleszteni. Az orvos ennek ellenére nem hívta a mentőket, csak jóval később, amikor is átszállították a Littleton Adventist Hospital-ba. Emmalyn most egy rehabilitációs klinikán van, nem tud beszélni, enni, vécézni, azaz minimálisan éber állapotban marad élete végéig.

(via)

(Kiemelt kép: CBS4)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top