Mindennapok

Eleged van a negatív hírekből? Nézegess puszilkodó állatokat, ha már itt a tavasz!

Neked is eleged van a negatív hírekből? Megszabadulnál a szorongástól, és legalább egy napig nem akarsz azon agyalni, hogyan változik az életünk a következő hónapokban? Akkor nézegess cuki, puszilkodó állatokat. Hisz itt a szerelem hónapja!
Puszilkodó zsiráfok

Teljesen érthető, ha valaki szeretne legalább egy nap nyugalmat. Egy olyan napot, amikor nem olvas koronavírussal kapcsolatos híreket, nem mered maga elé a kanapén, és görcsöl azon, hogy mit hoz a holnap. Egy napot, amikor úgy tehet, mintha minden olyan lenne, mint a kijárási korlátozás, és a járvány előtt. Ráadásul itt a tavasz, szinte percenként azt üzeni nekünk a természet, ha kinézünk az ablakon, hogy menjünk ki, élvezzük a napsütést. Egyelőre élvezzük csak az erkélyen, de ez nem azt jelenti, hogy le kell mondani a cuki, színes, szerethető, megmosolyogtató dolgokról. Pont ezért hoztuk el a puszilkodó állatokról készült sorozatot. Na, meg azért, mert a május a természet és a szerelem hónapja. Mikor, ha nem most aktuális?!

Puszilkodó állatok a galériában!

Ölelkező prérikutyák
Megnézem
Összes kép (8)

Hát, ez állati!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top