Mindennapok

A futár mentette meg az esküvőt

A koronavírus kicsit átírta egy amerikai pár esküvőjét, szerencsére a futár gyors volt.

Hawaiin tervezett álomesküvőt egy észak-karolinai pár. Ám a koronavírus-járvány átírta a forgatókönyvet és végül Savannah és Dylan úgy döntöttek, otthon kelnek egybe, Észak-Karolinában is van tengerpart. Talán kevésbé egzotikus, de járvány idején nem kell mindenen fennakadni.

Képünk illusztráció Fotó: Gettyimages

Képünk illusztráció Fotó: Gettyimages

Savannah még azt is elérte, hogy a gyűrűket készítő cég a ceremónia előtti éjjel alakítson a gyűrűkön. De azokat el is kellett juttatni a párhoz, ami egy FedEx-futárra várt. A baj csak az volt, hogy a futárcég délután fél ötre vállalta a kézbesítést, a szűk körű násznép azonban háromra volt hivatalos.

Joe Engel, a FedEx futárát végül egy felirat várta Savannah-ék bejárati ajtaján, hogy a ceremónia a parton van, oda kézbesítse a csomagot. A menyasszony még azt is odaírta nagybetűkkel, hogy: 

A GYŰRŰK ÖNNÉL VANNAK.

A futár értett a feliratból, elképesztő sebességgel igyekezett a partra és percekkel az igen kimondása előtt át tudta adni a gyűrűket az ifjú párnak. (VIA)

Még több esküvő:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top