Mindennapok

Divat lett a nagy korkülönbség?

A férfiak kezdenek el megbolondulni, vagy a nők vágynak az idősebb férfi jelentette biztonságra?

Olyan párkapcsolatokról ír az Instant Szív Caféblog szerzője, amelyekben a felek közötti nagy a korkülönbség. Történetét úgy kezdi, hogy amikor az apjával sétált, azt hitték, a párja megy mellette. De adjuk is át neki a szót: 

„Egy pár évvel ezelőtt gyanútlanul kézen fogva sétálgattam édesapámmal a belvárosban, persze, mint utóbb kiderült látott bennünket egy távoli ismerőse édesapámnak, aki engem nem ismert, és meg volt győződve róla, hogy én apukám barátnője vagyok. Nem igazán lehetett meggyőzni az ellenkezőjéről, mondhatnám, hogy mindenki magából indul ki.

korkülönbség párkapcsolat szerelem

A kép illusztráció (Kép forrása: Jeffrey Oberman)

Ahogy telnek az évek, egyre többet találkozom fiatal lányok mellett őszes, kopaszodó, a korban igencsak benne lévő férfiakkal. De miért? Divat lett a nagy korkülönbség, úgy érzem, ez a trendi. Még 10 év körüli korkülönbség talán nem sok, de afölött már kezdenek generációs szakadékok kialakulni. Vajon működőképes lehet e egy kapcsolat, ahol a férfinak akár a lánya is lehetnél? Nálam a 19-es szám elég sokszor előkerült, de nagyon más egy ilyen kapcsolatban élni, mint 10 év alatti korkülönbségben. Sokszor azért megyünk bele, hogy igazi nőnek érezhessük magunkat, de ha igazán a szívemre teszem a kezemet, ezt egy korombélitől is ugyanúgy megkaphatom.”

A történet folytatását az Instant Szív Caféblog posztjában olvashatjátok.

Szerelem az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top