Mindennapok

Korunk nője vékony, szolibarna és D kosaras?

Mázli a Zacc Caféblog bloggere kissé kifakadt a mai vélt nőideálra.
Vajon tényleg a tökéletes külsejű nő a jó nő?

„Korunk nője napbarnított, vékony testalkatú, tangában járkál/táncol fel-le a lakásban, szuper vékony intimbetéttel. Valószínűleg azért, mert nullszázalékos joghurton és müzlin él, bár igaz ami igaz, szereti a bonbonokat és a Merci csokit is. Kólát iszik fiatal férfiak társaságában, vagy őket bámulva, esetleg egy kis Fantát a buli és a haverok kedvéért. Ha felszedne pár kilót, napi 3 perc a szauna-övvel és 2 hét alatt visszanyeri az alakját (mert különben visszakapná az árát).

Pénzre amúgy sincs szüksége, mert a bankoktól nagyon nagy kedvezménnyel kap kölcsönt és a bankot még az sem érdekli, hogy van-e jövedelme. Tip-top csini ruhában egészséges ételeket főz, nem is értem, hogy tud odaégni a zsír az edényeire, amit persze egy laza mozdulattal tükörtisztára töröl. Hófehér, hibátlan fogai vannak és mindig jegesen friss a lehelete.

Nulla forintért telefonál a legújabb mobiltelefonon, amit szinte ingyen kap.

Nincsenek ősz hajszálai, naponta váltogatja a hajszínét, ami persze hat hétig tökéletes marad és minden férfi az ő sorába áll. A pulóvere sosem fakul ki, pláne nem bolyhosodik és nincs az a folt, amit ő ki ne tudna mosni a fehér és színes ruháiból. Akkor is angyalian mosolyog, ha gyerekei szántszándékkal csoki-, paradicsom-, fű- vagy bármilyen más foltot dörzsölnek vadonatúj ruhájukba.
Bármekkora méretű táskájából bárhol, bármikor könnyedén előkapja az 5 literes mosógélt vagy öblítőt…”

Ha kíváncsi vagy Mázli teljes bejegyzésére kattints Caféblog oldalára. 

(Kiemelt kép: illusztráció, Pixabay)

További cikkek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top