nlc.hu
Mindennapok
Autóbalesetben meghalt tűzoltó

Kollégái gyászolják a 31 éves tűzoltót: hősként dolgozott, és akként is halt meg Dénes

Egy felelőtlenül előzgető autós miatt balesetben meghalt G. Dénes 31 éves tűzoltó. A vétkes sofőr elhajtott, nagy erőkkel keresi a rendőrség.

Szombaton két autó összeütközött az 55-ös főúton a Bács-Kiskun megyei Csávoly közelében, a balesetben meghalt egy 31 éves férfi. A Bors most azt írja, egy fiatal tűzoltó, G. Dénes vesztette az életét.

A balesetben a két ütköző autó sofőrjei nem hibáztak, a tragédiát egy harmadik autós okozta, aki felelőtlen előzésével arra kényszerítette a vele szembe jövő tűzoltót, hogy elrántsa a kormányt.

Manőverével valószínűleg több életet is megmentett, ám a fiatal férfi olyan súlyosan megsérült az ütközésben, hogy azonnal meghalt. Barátait és kollégáit sokkolta a hírt, főleg, hogy a tűzoltókat saját munkatársuk megmentéséhez riasztották.

autóbaleset

Összetört személygépkocsik ütközés után az 55-ös fõúton, Csávoly közelében 2020. július 18-án. A balesetben egy férfi életét vesztette (Fotó: MTI/Donka Ferenc)

Egy ismerőse szerint G. Dénes fantasztikus embert volt, aki komolyan vette a munkáját, és szerette is. „Hős volt, akként dolgozott, és akként is halt meg. Jellemző, hogy még élete utolsó pillanataiban is mások életét védte.”

A vétkes BMW-s, aki a balesetet okozta, nem állt az ütközés után, elhajtott a tragédia helyszínéről. A rendőrség nagy erőkkel keresi a sofőrt, és állítólag a baleset több szemtanúja a menekülő autós után eredt, és sikerült felírniuk a rendszámát.

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top