nlc.hu
Mindennapok

Lottónyertes Darth Vader jelmezben

Darth Vader jelmezben jelentkezett a lottónyereményért

A jamaicai férfi nem akarta felfedni az identitását, mert nem sokan tudnak arról, hogy hatalmas összeget nyert a lottón.

Furfangos módon vette át a nyereményét az a férfi, aki több mint 200 millió forintnak megfelelő összeget nyert a lottón Jamaicában. A W. Brown néven emlegetett játékos Darth Vader jelmezben jelentkezett a pénzért.

A férfi annyit elárult, hogy rendszeresen lottózik, de a nyertes szelvényt nem a megszokott helyen, hanem utazás közben vette. Az arcát azért nem vállalta, mert nem sok ember tud a nyereményről.

Lottónyertes Darth Vader jelmezben

Nem akarta felfedni az identitását, Darth Vader jelmezben jelentkezett a lottónyereményért (Fotó: Facebook/Supreme Ventures Ltd.)

Arról is beszélt, hogy nehéz élete volt, szegény családból származik, előfordult, hogy azért nem tudott iskolába járni, mert a szülei nem engedhették meg maguknak. De ő bízott abban, hogy isten egyszer megsegíti, és ő támogathatja a családját.

Egyelőre nem tudja, mire költi majd a 95 millió jamaicai dollárt, de egy buszra nagyon vágyik. Valószínűleg vesz egy házat is, és a pénz egy részét befekteti.

(UPI)

(Kiemelt kép: Facebook/Supreme Ventures Ltd.)

Lottónyertesek, akik megőrizték az inkognitójukat:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top