Mindennapok

Élőben közvetítette, ahogy sört iszik vezetés közben, majd mindhárom utasát megölte

Alig tíz perccel a végzetes autós ütközés előtt a texasi férfi még élőben közvetítette, amint vezetés közben sört iszik az autójában.

A 47 éves Camilo Morejon Texas államban kocsikázott barátnőjével és még két utasával, és egy közösségi médiában közzétett élő videó szerint egy sört adtak körbe a kocsiban, amiből mindegyikük ivott, a sofőrt is beleértve. Aztán alig tíz perccel az ittas vezetés videós közzététele után autójukkal egy kisteherautóba ütköztek, és Morejon mindhárom utasa belehalt a balesetbe – adta hírül a Bors.

A térfigyelő kamerák felvételei szerint Morejon a videózás után felgyorsított, majd elveszítette a kontrollt a kocsija felett, és egy kisteherautóba ütközött. Ő maga és a másik sofőr is súlyos sérülésekkel került kórházba, tehát jelenleg három ember életének elvételéért felel, de még előfordulhat, hogy a másik sofőr is meghal. Jelenleg 80 évnyi fegyházbüntetéssel számolhat.

Ittas vezetők rémtettei az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top