nlc.hu
Mindennapok
Rekordot döntött az új fertőzöttek száma, elhunyt egy 35 éves nő is

Rekordot döntött az új fertőzöttek száma, elhunyt egy 35 éves nő is

65 honfitársunk halt meg koronavírus következtében az elmúlt 24 órában, és minden eddiginél több új fertőzöttet találtak.

Immár 71 413 magyar embert azonosítottak idehaza koronavírus-fertőzöttként, közülük 3286-ot az elmúlt 24 órában – adta hírül a koronavirus.gov.hu. Ez a szám új rekordnak számít, bár ahogy azt sok helyütt jelezték, Magyarországon a tesztelés elmarad a legtöbb európai országhoz képest, így valószínűleg ennél is súlyosabb a helyzet.

A Covid-19 az egész bolygón súlyos problémát jelent (fotó: Pixabay)

A Covid-19 az egész bolygón súlyos problémát jelent (Fotó: Pixabay)

Az elmúlt napon elhunyt 65 többségében idős, krónikus beteg, de bekerült a statisztikába egy 35 éves nő is: az ő esetében alapbetegségként a gerincvelői izomsorvadást nevezték meg. Összesen már 1699-en haltak meg nálunk Covid-19 fertőzés következtében. Kórházban 3753 beteget ápolnak jelenleg, közülük 267-en vannak lélegeztetőgépen. A védekezés erősítéseként jövő héttől tovább szigorodnak a maszkviselési szabályok.

Legfrissebb híreink a koronavírus-járványról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top