nlc.hu
Mindennapok

Rendőrök vetettek véget egy salgótarjáni erkélypartinak

Rendőrök vetettek véget egy salgótarjáni erkélypartinak

A férfi csak kedveskedni szeretett volna a szomszédainak.
dj, party

Egy DJ zenél rendszeresen az erkélyén, az emberek pedig az utcán állva, maszkban hallgatták, a szomszédok pedig teraszaikon, ablakban. Sokan örültek a zenének, de nem mindenki, az egyik szomszéd csendháborítás miatt bejelentést tett, így rendőrök vetettek véget a hatodik karanténpartinak. A DJ azt mondta a Tények riporterének, hogy így szeretett volna kedveskedni a lakóknak a koronavírus-helyzetben, de ez volt az utolsó alkalom, hogy az erkélyen zenélt.

„Nem rendezvénynek szánom ezt a az erkélyes zenélgetéses dolgot inkább azon voltam, hogy a környékbeli szomszédokat jobb kedvre derítsem” – magyarázta a férfi. A lakók többsége sajnálja, hogy többet nem zenélhet az erkélyen, a legtöbbjük élvezte ezeket az órákat.

Nem ez az első eset, hogy a koronavírus alatt egyes emberek kedveskedni próbálnak a köznek, egymásnak. Tavaly márciusban egy pécsi virágüzlet tulajdonosáról is írtunk, aki ingyen osztogatta a virágait, mielőtt egy időre bezárta a boltját. „Vigyél haza! Az üzlet előtt található virágok bátran INGYEN elvihetőek” – ezt a feliratot tett ki a pécsi virágüzlet, amely a koronavírus megfékezése érdekében tett intézkedések következtében kénytelen volt bezárni egy időre. 

Fotó: Pexels

Koronavírus-infók:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top