nlc.hu
Mindennapok

Saját anyját ette meg a spanyol kannibál

Ezer darabra vágta, majd megette édesanyját a 28 éves spanyol kannibál

Egy munkanélküli pincért ítélt el a spanyol bíróság az édesanyja meggyilkolásáért és elfogyasztásáért.

Alberto Sanchez Gomez-t jelenleg Ventas kannibáljaként emlegetik Spanyolország szerte. Szerdán a férfit a bíróság elítélte édesanyja megfojtásáért és megevéséért. A 28 éves férfi azzal próbálta védeni tettét, hogy éppen „pszichotikus epizódja” volt. Ventas Madridtól nem messze található, és ott élt Gomez a 68 éves édesanyjával, akinek ezer darabra vagdosta a testét, majd két hét leforgása alatt elfogyasztotta – írja a Daily Mail.

Alberto Sanchez Gomez, Ventas kannibálja (fotó: YouTube)

Alberto Sanchez Gomez, Ventas kannibálja (Fotó: YouTube)

A férfi bírósági tárgyalása két héten át tartott. Sanchez Gomez-t még 2019 februárjában tartóztatták le a rendőrök az otthonában, akiknek elmondta, hogy apró darabokban megette – időnként megfőzve, máskor nyersen – az édesanyját, és ebben a kutyája is segítségére volt. A fiatal férfi drogfüggő volt. A rendőrök az anyja fejét, kezeit és szívét az ágyában találták meg, de találtak csontokat a lefolyóban, és a lakás hűtőszekrényében és fiókjaiban is. Amikor a rendőrök bekopogtak hozzá, Alberto Sanchez Gomez rögtön az ajtóban elismerte a tettét. Gomez édesanyját Soledadnak hívták, és az eltűnése a legjobb barátnőjének tűnt fel, aki azért hívta a rendőrséget, mert már hetek óta nem látta és nem tudta elérni. A nyomozás során kiderült, hogy a férfi a holttest feldarabolásához egy nagyobb fűrészt és két konyhakést használt. Alberto azt állította a vallomásában, hogy a tévéből jött hangok mondták neki, hogy ölje meg az anyját. Arra azonban nem emlékszik, hogy feldarabolta és megette volna. Állítása szerint sokat gondol az anyjára, és nagyon sajnálja, ami történt. A bíró hamarosan arról is dönthet, milyen hosszú időre küldje börtönbe a szörnyűséges tettet elkövető férfit.

Ezután jöjjön valami könnyedebb:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top