nlc.hu
Mindennapok

Négy napja volt halott, amikor megtalálták

Négy napja feküdt a halott a szerbiai kórház mosdójában, amikor rátaláltak

Lánya már az arcképével plakátolta körbe az intézményt, de senki sem találta az apát, aki eredetileg hasi fájdalmakkal érkezett a kórházbe.

A Magyar Szó cikke szerint a 82 éves Petar Simić május elsején tűnt el a szerbiai Katonai Orvosi Akadémián, lánya pedig négy nappal később tudta meg, hogy édesapját holtan találták az épületben. A férfit lánya és felesége is többször telefonon keresték a kórházban, majd személyesen is, később szórólapokat helyeztek ki az intézményben, majd kiderült, hogy az apa végig az épület egyik toalettjében feküdt. „Amikor felhívtak a hírrel, miszerint édesapám meghalt, semmilyen pontos információm nem volt. Amikor elmentem, hogy megnézzem a holttestet, és átvegyem a dolgait, megtudtam, hogy az akadémia toalettjében találták meg” – nyilatkozta Petar lánya, Maja a Telegrafnak.

Május elsején reggel ment be a Katonai Orvosi Akadémia sürgősségi osztályára hasi fájdalmakkal...

Közzétette: Magyar Szó – 2021. május 5., szerda

A lány elmesélte, hogy édesapja május elsején reggel ment be a Katonai Orvosi Akadémia sürgősségi osztályára hasi fájdalmakkal. Még délután háromnegyed háromkor sem jutott be a vizsgálatra, amit dühösen közölt velük telefonon. Ekkor beszéltek utoljára. 

„Négy napig a WC-ben feküdt holtan, míg a takarítónő rátalált. Többször is elmentem amellett a mosdó mellett, és gondoltam is arra, hogy bemegyek, hátha bent van” – tette hozzá Maja.

Illusztráció / Fotó: Pixabay

Illusztráció (Fotó: Pixabay)

Az intézmény a Blicnek elmondta, hogy a pácienst 8:40-kor beírták a rendszerbe, azonban nem tudják, mi történhetett vele később.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top