nlc.hu
Mindennapok

25 perc alatt végzett az ötkilós hamburgerrel

Evőbajnok: fél óra sem kellett, hogy elpusztítson egy ötkilós hamburgert

A győzelmet egy kis desszerttel ünnepelte meg az ausztrál férfi, akinek nem lesz könnyű a nyomdokaiba lépni.

Egy ausztrál férfinak sikerült az, amivel előtte már több mint ötvenen próbálkoztak mindhiába. Sikerült ugyanis 25 perc és 37 másodperc alatt teljesíteni az egyik helyi új-dél-walesi hotel komoly kihívását, ami abból áll, hogy a vállalkozó szellemű vendégeknek el kell fogyasztania egy 5 kilós gigaburgert. 

A Khartoum Hotel szerint a bátor jelentkezők közül volt, aki már 12 perc elteltével bedobta a törülközőt, de nagy többség 18-20 perc környékén látta be, hogy egy ez olyan csata, amit elveszítettek.

Ezek után nehéz elhinni, de az evőbajnokuknak még maradt hely a gyomrában egy kis desszertnek, és levezetésnek rendelt még egy kis sajttortát. 

Mivel ő volt az első, aki megnyerte a kihívást, 650 dolláros pénzdíjjal távozott, de a következő illetőnek, akinek sikerül megennie a gigantikus hamburgert, már csak 100 dollár üti a markát. És ugye, ha ők szeretnének az új rekordtartók lenni, akkor önmagában nem elég, ha megeszik, amit eléjük raknak, gyorsabbnak kell lenniük a mostani győztesnél.

(via LadBible)

hamburger

Fotó: Daniel Reche/Pexels

Még több evőbajnok és gigaburger:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top