nlc.hu
Mindennapok

Egy vagyon keres az autós modell macska

Ez a macska profi autós modell, és többet keres, mint a legtöbb ember

Autók mellett pózol Mao Mao, a macska, a gazdája pedig tetemes összeget tesz zsebre egy-egy fellépés után.
Mao Mao, az autós macskamodell

Mao Mao egy brit rövidszőrű macska, de ez csak a fajtája, ő Kínában él Csungking tartományban. Arról híres, hogy autók mellett pózol, és egy-egy alkalommal egy kisebb vagyont keres.

Mao Mao karrierje tulajdonképpen véletlenül kezdődött. Gazdája, egy Zheng nevű férfi az autóiparban dolgozik, és egy autókiállításon eszébe jutott, hogy beülteti a macskáját az egyik kocsiba. A látogatók imádták a volán mögött ücsörgő cicát, nem győzték fotózni Mao Maót. Tulajdonosa ezzel felfedezte a piaci rést.

Azóta Mao Mao profi autós macskamodell, a munkája pedig ahhoz hasonló, mint az autók mellett pózoló női cicababáknak. Viszont azoknál jóval többet keres, egy-egy alkalomért 230-460 ezer forintot kér a gazdája. Azt mondja, ezt megérdemli, mert a mindennapokban mindent megad a cicának, úgy kezeli, mint egy sztárt, és havonta csak három-négy fellépést vállal.

A felvételek alapján Mao Mao imád a középpontban lenni, nem zavarja a tömeg és a hangzavar, szóval tényleg erre született.

(Oddity Central)

Ez is lehet a macskádból:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top