Mindennapok

Vállalkozónők, figyelem! Még lehet jelentkezni a vállalkozásfejlesztő tréningre

Október 9-ig van lehetőség jelentkezni a több mint 10 éves múltra visszatekintő „Dobbantó MKB Bank – pénzügyekről nőknek” program kompetenciafejlesztő tréningjére, amelynek célja, hogy bővítse a női vállalkozók üzleti ismereteit. A képzést a vállalkozásfejlesztés hazai szakértője, a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítványa valósítja meg az MKB Bank pénzügyi szakértőinek bevonása mellett.

A Dobbantó Program legfőbb célja, hogy női vállalkozóknak személyre szabott támogatást nyújtson vállalkozásaik fejlesztéséhez vagy éppen elindításához. A Dobbantó tréning egyfelől fejleszti a vállalkozói kompetenciákat, átfogó ismereteket nyújt a vállalkozások működtetéséhez szükséges kulcsfontosságú témakörökben, másfelől pedig lehetőséget biztosít a résztvevő hölgyeknek a szakmai kapcsolati hálójuk bővítésére.

Vállalkozónők, figyelem! Még lehet jelentkezni a vállalkozásfejlesztő tréningre
Miért érdemes jelentkezned?

A vállalkozói kompetenciafejlesztő képzés során a résztvevők az üzleti sikerek eléréséhez nélkülözhetetlen marketing, menedzsment, adózási és forrásteremtési ismereteket szerezhetnek. A 20 fős csoportban, 6 héten keresztül zajló, 12 tréning napon összesen 90 órában zajló képzést elvégzők tapasztalati úton sajátíthatják el a vállalkozásvezetéshez szükséges legfontosabb készségeket. A programot szakemberek által véleményezett, kész üzleti tervekkel a kezükben zárhatják a vállalkozónők. A program elemei reagálnak az aktuális gazdasági helyzet nehézségeire, javaslatokat mutatnak be működési lehetőségekre és a vállalkozói lét fenntarthatóvá tételére, mindeközben pedig rávilágítanak a hivatás szépségeire. A képzés helyszíne Budapest, a SEED Alapítvány második kerületi központja (SEED Bázis (Budapest, II. Szépvölgyi út 98.).

Vállalkozónők, figyelem! Még lehet jelentkezni a vállalkozásfejlesztő tréningre
A 2022. őszi Dobbantó tréning október 17-én indul, amelyre minden vállalkozó szándékú hölgy jelentkezését várjuk, legyen szó már működő vállalkozással rendelkezőkről vagy olyanokról, akik szeretnének egy vállalkozást elindítani. Jelentkezni a SEED Alapítvány honlapján keresztül, ide kattintva lehet 2022. október 9-ig. A képzés piaci ára 400.000 forint, amelyhez mindössze bruttó 40.000 forint hozzájárulást kérünk tőletek, a további költségeket az MKB Bank finanszírozza.

További részletek és izgalmas tartalmak a Dobbantó program web– és Facebook-oldalán egyaránt olvashatók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top