Ezeket a kérdéseket tedd fel, hogy garantáltan sikeres legyen az első randi!

nlc | 2022. Október 20.
Gondban vagy azzal, miket kérdezz a randipartneredtől, hogy igazán megismerd őt? Most hoztunk 20 kérdést, amikkel nem nyúlhatsz mellé!

Az első randik izgalmasak. Ugyanakkor idegőrlők is tudnak lenni. Mert hát nyilván mindenki a legjobb arcát mutatja, szeretné, hogy minél jobban sikerüljön a találkozó (főleg, ha előtte már beszélgettetek, és egyszerűen alig vártad, hogy végre összefussatok), de van, hogy ettől olyan ideges leszel, hogy a „Mi a kedvenc színed?”, „És…van testvéred?”, „Mivel foglalkozol?” – mesterhármasnál nem jutsz tovább. Ezekkel azonban csak felületesen ismered meg a randipartnered, és valljuk be, nem kerülsz közelebb ahhoz, hogy megfejtsd: akarod-e, hogy ez az ember az életed része legyen.

Jeff Guenther, párkapcsolati szakértő és terapeuta a TikTokon állított össze egy olyan kérdéslistát, ami azon túl, hogy érdekes és egyedi ötleteket tartalmaz, garantáltan közelebb hoz titeket a másikkal, és intimitást teremt köztetek. Összeszedtük ezeket a kérdéseket, neked csak az a dolgot, hogy feltedd őket a következő első randin!

Exit mobile version