nlc.hu
Életmód

Alapvető trükkök első randevúhoz

3 apró trükk, hogy eldöntsd, akarsz-e második randevút

Egy tiktokker szerint a férfi fizessen, és az sem árt, ha biztonságban érzi magát mellette. De itt még nincs vége.

Őrületes videó kavarog a TikTokon, melyben egy nő elmagyarázza, hogy van három fix tesztfeladata, ami alapján már az első randin eldönti, hogy a férfi megérdemli-e őt, vagy szó sem lehet második találkozóról. 

Gabby azt mondja, hogy először is megnézi, hogy a férfi egyáltalán felajánlja-e azt, hogy fizeti a cehet. „Hagyjuk a mellédumálást fifti-fifti témában, az első randi számláját 100 százalékban a férfinak kell állnia” – közli, és ki is jelenti, hogy ha másként történik, akkor több randiról szó sem lehet.

"Figyellek" / Képünk illusztráció / Fotó: Unsplash

“Figyellek” / Képünk illusztráció / Fotó: Unsplash

A kettes számú tesztnek semmi köze az anyagiakhoz, sokkal inkább a biztonságot helyezi előtérbe. Egyszer ugyanis azért nem volt hajlandó az első randi után többet találkozni egy férfival, mert az illetőnek előbb érkezett az autója, és a pasas nem akarta megvárni vele az ő taxiját. „Ha nem érdekel, hogy biztonságban hazaérek-e, nincs miről beszélnünk” – mondja Gabby.

A hármas számú teszt szintén nem túl bonyolult, ez a kabát-teszt. Gabby azt mondja, hogy ha egy férfi kabátot visel, ő viszont fázik, a férfi pedig nem akarja odaadni a kabátját, akkor annyi, ennek a kapcsolatnak már azelőtt reszeltek, hogy csak igazán belevágtak volna.  

(via LADbible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top