nlc.hu
Mindennapok

L.L. Junior cégénél Rába Tímea

L.L. Juniornak dolgozik mostantól Rába Tímea, nem volt egyszerű az álláskeresés az 52 éves exszépségkirálynő számára

Elérkezettnek látta, hogy megvalósítsa az álmait.

Az elmúlt 25 évben elsősorban a családjának élt Rába Tímea, ám az egykori szépségkirálynő, modell úgy döntött: újra munkába áll. Mint a Blikk megtudta, L.L. Junior reklámcégénél kapott állást Tóbiás József egykori MSZP-s politikus felesége, projektmenedzserként dolgozik immár. 

Rába Tímea

Rába Tímea A Konyhafőnök VIP 6. évadában – Fotó: Sajtóklub RTL Klub /

Rába Tímea elárulta, ennyi év kihagyás után nem volt egyszerű feladat az álláskeresés. “Döcögősen indult az egész, (…) végül átlendültem a nehézségeken. Egy barátnőmnek köszönhetően jutottam el végül L.L. Juniorig, és gyorsan kiderült, hogy fogunk tudni együtt dolgozni. (…) Nagy cégek reklámkampányait álmodjuk meg, majd kísérjük el az elejétől a végéig, én pedig projektvezetőként dolgozom itt” – mesélte a bulvárlapnak.

Az énekes szívesen látta az exmodell a cégénél. “Nekem nem az volt a fontos, hogy ki milyen papírral rendelkezik, hanem hogy mennyire kreatív és mennyire akar dolgozni” – vallotta be L.L. Junior.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top