Mindennapok

Legyen varázslatos a karácsony!

A karácsonyi készülődés az év legszebb, legmeghittebb időszaka. Az ünnepi dekoráció beszerzése, a karácsonyfa kiválasztása, az ajándékok megvásárlása, az ünnepi menü kitalálása, mind-mind olyan feladat, amelyet imádunk, még akkor is, ha a sok teendő miatt lehet néha túl fárasztónak éljük meg.

Legyen varázslatos a karácsony!
Kezdjük időben a készülődést, irány a Lidl!

Alapigazság, hogy ne hagyjuk a dolgainkat az utolsó pillanatra. Készítsünk listákat, terveket a következő hetekre, és folyamatosan haladjunk a vásárlással és a megvalósítással. Első körben szerezzük be az ajándékokat és a dekorációs alapanyagokat. Ha időben vásárolunk, sokkal nyugodtabban és felkészültebben várhatjuk az ünnep előtti pillanatokat. Az időben történő vásárlással rengeteget spórolhatunk is, hiszen a Lidl akciós ajánlatait érdemes kihasználni ebben az időszakban is.

Tervezzük meg a karácsonyi menüt!

Gondoljuk végig milyen élelmiszerekre lehet szükségünk az elkövetkező hetekben, és a tartós élelmiszereket szerezzük be korábban, ezzel is csökkentve a stresszesebb időszak feszültségét.

Merítsünk ötleteket a Lidl ingyenesen elérhető főzőiskolájából, vagy szerezzük meg a Lidl ajándék szakácskönyvét, de a jól bevált családi receptek is kapjanak helyett az ünnepi étkezésekben.

A Lidllel könyebb!

A Lidl megkönnyíti a bevásárlásunkat, hiszen igazán ünnepi saját márkás ínyencségeket is kínál a legmeghittebb hetekre. Az áruházlánc karácsonyi kínálatával ízletes és változatos ételek kerülhetnek az ünnepi asztalunkra. A saját márkás Deluxe és Favorina kínálatban elérhető termékek igazi kulináris élményekről gondoskodnak, így mindenki megtalálhatja köztük az ízlésének megfelelő finomságot.

 Delux és Favorina termékek egy csipetnyi varázslat!

Ínycsikladó fésűkagyló, lazac carpaccio, ínyenc pástétomok, csak néhány finomság abból, amit megtalálhatunk a kínálatban, hiszen a tésztáktól kezdve, a hús- és halételeken át egészen a különleges édességekig szinte minden megtalálható, melyekből vendégváró falatokat, hidegtálakat vagy éppen ünnepi menüt is készíthetünk, ezzel időt és pénzt spórolva meg magunknak.  Csodás desszertekkel koronázhatjuk meg az ünnepi menüt, amelyekkel egy csipetnyi varázslatot csempészhetünk az év legmeghittebb napjaiba.

Legyen varázslatos a karácsony!

Ünnepi nassolnivalók, ajándékba, vagy csak a saját örömünkre!

Finomabbnál finomabb édességeket és nassolnivalókat is találhatunk a kínálatban. Chipsek, különböző édes, csokiba mártott gyümölcsök, puszedlik, kávék és teák, amelyek mindenki számára különlegessé és ünnepivé varázsolják az adventi időszakot.

Ha szívesen szereznénk örömet a szeretteinknek is, akkor készítsünk ajándékcsomagot a Lidl saját márkás Deluxe és Favorina termékeiből és ajándékozzuk meg őket egy csodás ajándékcsomaggal, hogy megédesítsük számukra az ünnepeket.

A Deluxe és Favorina különlegességei november 14-től érhetőek el az áruházakban és teszik tökéletessé az ünnepi menüt vagy az ajándékozást a Lidl-től már megszokott kiváló minőségben és kedvező árakon.

Készüljünk együtt az ünnepekre!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top