Mindennapok

Miért a Lidl-t válaszd a vásárlásaidhoz?

Karácsony, szilveszter, hétvége, vagy csak egy egyszerű hétköznap? Bármilyen bevásárlásra is készülsz, a Lidl lehet a jó választás.

Miért a Lidl-t válaszd a vásárlásaidhoz?
Miért jó a Lidlben vásárolni?

Azok, akik rendszeresen járnak a diszkontáruház boltjaiba vásárolni, biztosan számos okot tudnának mondani, hogy miért pont a Lidl az, ahová szívesen járnak feltölteni a készleteket.

Minden jót!

A Lidl talán egyik legnagyobb sikere a széles termékválasztékban rejlik. A vásárlói igények maximális kiszolgálása érdekében az ismert márkák mellett, a Lidl saját márkás termékeinek hihetetlenül széles választékával várja a vásárlókat. Ezek a termékek a Lidl-hálózat számára készülnek, és csak az áruházlánc üzleteiben érhetőek el. 2021-ben már több mint 3600 saját márkás élelmiszer és near-food termék volt kapható az állandó kínálatban, így biztosan mindenki megtalálhatta a számára legkedvesebb termékeket. A Lidl számára nagyon fontos a társadalmi szerepvállalás, így nagy hangsúlyt fektet a hazai beszállítókkal való együttműködésre. Ennek eredményeként sokféle minőségi, magyar árucikk is kerül a polcokra. A vásárlók egyik nagy kedvence a Hazánk Kincsei márka, amely kizárólag magyar beszállítók termékeit tartalmazza és magyar értéket közvetít.

Jó áron!

Amit még biztosan mindenki említene, hogy kiváló minőségű termékekhez juthatunk hozzá, alacsony áron. Az ár-érték arány mindig nagyon fontos, de a mostani nehezebb időkben, talán még fontosabb, hogy mi mennyibe kerül. A rendszeres Lidlbe járók már tudják, hogy a heti akciókkal és a digitális hűségprogrammal, még a jó árakat is lehet csökkenteni. A Lidl Plus hűségprogram minden alkalommal kizárólagos kedvezményt nyújt azoknak a vásárlóknak, akik fizetéskor leolvassák digitális hűségkártyájukat a pénztárnál. A spóroláshoz kuponokat is felhasználhatunk, hiszen a Lidl hetente átlagosan 10-12 extra százalékos, vagy fix összegű kuponnal is segíti a vásárlókat, sőt a Kupon Plus – bizonyos összeghatárok elérését követően ajándék terméket vagy extra számla végi kedvezményt biztosít, emellett pedig időről-időre pontgyűjtő nyereményjátékra is lehetőség van, amellyel ezidáig akár 200.000 Ft-ot is nyerhetett egy-egy vásárló.

Gyorsan!

Nagyon sokat elmond egy bolthálózatról az a struktúra, ahogyan a boltok belső terét kialakítják. A Lidlben jól átlátható, könnyen bejárható területek vannak, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy a vásárlás gyors és hatékony legyen. A kedves és segítőkész eladóknak köszönhetően nem kell órákig bolyongani a polcok között, hiszen mosolyuk a túlterhelt időszakokban is tetten érhető. Az önkiszolgáló és dinamikusan nyíló kasszák pedig abban segítenek, hogy mi is gyorsan és mosolyogva lépjünk ki az áruház ajtaján.

Frissen!

Az áruházlánc segítségével a piacra járást is megspórolhatjuk. A frissáru kategóriába ugyanis kiváló friss húsok, halak, tej- és tejtermékek, pékáru, valamint zöldség és gyümölcs is vár bennünket, olyan hazai beszállítóktól, akik termékei garantálják a legjobb minőséget. A Lidl nem véletlenül nyerte el már többször az Év Zöldség- és Gyümölcskereskedője címet, hiszen itt minden nap gondosan átválogatják, aprólékosan ellenőrzik a zöldség- és gyümölcskínálatot olyan frissességfelelősök, akiknek a feladata, hogy biztosítsák a termékek frissességét és a megfelelő minőséget. Hetente legalább 150-féle friss zöldség és gyümölcs érhető el az üzletekben, hogy mindig a legfinomabbat és a legfrissebbet vigyük haza.

A diszkontáruházlánc maximális felkészültséggel várja az ünnepi bevásárlás legnagyobb hajráját is!

Már tudod miért jó a Lidlben vásárolni, de kereshetsz saját érveket is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top