Mindennapok

Új év, új szokások..vagy a régiek, de kicsit megújítva

Január elsején sokan teszünk fogadalmakat, hogy mi az, amit ezentúl máshogy szeretnénk csinálni. A mostani nehezebb gazdasági helyzetben a vásárlásainkat is próbáljuk okosabban és körültekintőbben intézni. Spórolni ma nem ciki, hanem a tudatosságunk jellemzője.

Új év, új szokások..vagy a régiek, de kicsit megújítva
Változzunk az igényeinkkel!

Szeretnénk jobban és felelősségteljesebben élni, költeni. Fontos, hogy mire mennyit áldozunk a konyhapénzből. Fontos, hogy a pazarlás helyett, az ésszerű vásárlás határozza meg a mindennapjainkat. Fontos, hogy minőségi árukat fogyasszunk, és ezeket jó áron tudjuk beszerezni.

Lidl, ahol azt kapjunk, amit várunk

A Lidl számára kiemelten fontos, hogy mindig figyeljen a vásárlók igényeire. A megváltozott fogyasztói szokásokhoz alkalmazkodva ezért egyre több akcióval és még jobb árakkal készülnek az idei évre. Hetente változó promóciós termékek segítségével előre megtervezhetjük a vásárlásainkat, és  a lehető legjobb áron juthatunk hozzá a minőségi termékekhez.

Akciós újság – digitálisan (is)!

A megváltozott trendek lehetőséget adnak az online felületek széleskörű használatára. Sokan részesítik előnyben a szórólapok, akciós újságok digitális változatait, hiszen jóval egyszerűbb, átláthatóbb, és valljuk be, sokkal környezettudatosabb is. A Lidl Magyarország is inkább a digitális szórólapokra helyezi a hangsúlyt, melyet kibővített tartalommal a Lidl applikációkban érhetünk el. A nyomtatott szórólap nem szűnik meg, a postaládák helyett a boltokban továbbra is megtalálhatják azok, akik ragaszkodnak a papír alapú változathoz. Ezzel a vállalat idén akár 3.500 tonnával mérsékelheti a papír felhasználást, ezzel is csökkentve környezeti terhelését.

Próbáld ki a Lidl és a Lidl Plus applikációkat!

Itt az ideje változtatni a szokásainkon. Az applikációk letöltése csak néhány percet igényel, és annyira egyszerű a használatuk, hogy akár a nagyit is megtaníthatjuk rá.
A Lidl és a Lidl Plus alkalmazásokban megtalálhatjuk az akciós szórólapokat, de ennél még többet is.
A Lidl applikáció rendelkezik bevásárlólista funkcióval is, így egyszerűen rögzíthetjük, hogy mely terméket szeretnék megvásárolni. A Lidl Plusszal pedig a szórólapon felüli extra kedvezményekhez is hozzájuthatunk.

Lidl App

A letöltött applikáció segítségével napra készek lehetünk a Lidl teljes termékkínálatáról. Minden akciós ajánlat, minden promóció elérhető, és előre összekészíthetjük a listánkat a következő vásárláshoz. Külön megtalálhatjuk a hétfői és a csütörtöki kedvező árú termékeket, de a tematikus hetek akciói is átláthatóan és részletesen szerepelnek az applikációban.

Lidl Plus App

A Lidl Plus mobilalkalmazás egy digitális hűségprogram, de túl is mutat rajta. Használata megkönnyíti és leegyszerűsíti a bevásárlást, miközben segít a spórolásban is, és ami a legjobb, hogy nem kell hozzá hagyományos műanyag kártya. 

A Lidl Plus applikáció ingyenesen letölthető, a regisztrációt követően pedig máris elérhetővé válik a digitális hűségkártya és ezzel együtt számos szolgáltatás is.

A Lidl Plus minden alkalommal kizárólagos kedvezményt nyújt azoknak a vásárlóknak, akik fizetéskor leolvassák digitális hűségkártyájukat a pénztárnál. Az akciós újságban szereplő kedvezményeken felül a Lidl Plus felhasználói hetente átlagosan 10-12 extra százalékos vagy fix összegű kuponnal spórolhatnak a bevásárlás során és minden vásárlást követően kaparós nyereménykártyát kapnak, ami további kedvezményekhez juttathatja őket.

Az applikáción belül elérhető Kupon Plus kampánynak köszönhetően bizonyos összeghatárok elérését követően további ajándék terméket vagy extra számla végi kedvezményt kaphatunk, sőt időről-időre pontgyűjtő nyereményjátékra is sor kerül, amellyel akár 200.000 Ft-ot is lehet nyerni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top