Mindennapok

Összegyűjtöttük, mit érdemes tudni a Lidl tartós árcsökkentéséről!

Brutális árcsökkenéseket jelentett be a Lidl az elmúlt hónapokban. Utána jártunk, és kiderítettük, mit érdemes tudni róla.

Összegyűjtöttük, mit érdemes tudni a Lidl tartós árcsökkentéséről!
Egészen ritka, hogy egy nehéz gazdasági helyzetben, egy kereskedelmi vállalat úgy döntsön, hogy csökkenti az árait a vásárlói érdekében. A Lidl azonban folyamatosan azon dolgozik, hogy a magyar emberek számára a lehető legjobb árakat tudja biztosítani, kiváló minőségű kínálat mellett.

Hosszú és nehéz tárgyalási periódus eredményeként számos termék esetében kedvezőbb beszerzési árakban sikerült megállapodnia a vállalatnak a beszállítókkal. A kedvezőbb beszerzési lehetőségből fakadó, valamint azon is túlmutató árelőnyt pedig a Lidl nem tartotta meg, hanem árcsökkentés formájában továbbadta a vásárlóknak. 2023 január elsejétől ezidáig közel 400 termék fogyasztói árát tudta csökkenteni az áruházlánc, így az érintett termékekhez akár 29 százalékkal olcsóbban is hozzájuthatnak a vásárlók, de átlagosan mintegy 10 százalékkal kerülnek kevesebbe, ami jelentős megtakarítást, könnyebbséget jelenthet a magyar családoknak.

Mi is lett olcsóbb?

Számos alapvető élelmiszer – tej- és tejtermékek esetében többek között többféle vaj, sajt és tejföl, különböző kenyerek és péktermékek, de a rizs, a baromfi rudacska és a vegyes virágméz mellett a száraztészták, a szendvicsfeltétek, a fűszerek, tisztító- és tisztálkodószerek, babaápolási termékek és gyümölcslevek között is megtalálhatóak az árcsökkentett termékek, de olyan termék ára is csökkent, amelyet mi vásárlók kedvelünk, de bizonyos szempontból élvezeti cikknek számítanak.

Áprilistól a Milbona natúr joghurt 1 kg-os kiszerelésben 999 Ft-ba kerül, a Pilos natúr joghurt 500 grammért 369 forintot kell fizetni, míg a 800 g-os Pilos tejföl ára is 100 forinttal csökken. Az 500 ml-es Pilos UHT főzőtejszín az árcsökkentés után 899 forintba kerül, az 500 g-os Pilos tehéntúró 10 százalékkal, a Hazánk Kincsei vajkrém pedig 699 forinttal kerül kevesebbe.

 A 250 grammos Pilos Carski sajt ára 999 forint, de a Belbaka barna cukorért is kevesebbet kell fizetni, így az 11 százalékkal kerül kevesebbe mostantól. A 330 grammos nosztalgia cipó kovásszal 14 százalékkal kerül kevesebbe, a szénhidrátcsökkentett vekni 799 Ft-ba kerül. De csökken például a datolya ára is, jelentős mértékben, 26%-kal.

Összegyűjtöttük, mit érdemes tudni a Lidl tartós árcsökkentéséről!
A Lidl azonban nem csak az alacsonyabb árakkal segíti a vásárlóit a spórolásban, hanem akciókkal, kuponokkal, extra kedvezményekkel és számtalan spórolási tippel is.

A Lidl Plus alkalmazás az aktuális akciós termékek digitális applikációja, amely hetente 10-12 árucikkre beváltható kuponokat, és extra kedvezményeket is kínál, amelyekkel még egyszerűbb lesz a spórolás. Az extra akciókra pedig azért van lehetőségünk, mert a vállalat január elejétől megszüntette az akciós újságok háztartásokba történő terjesztését, mellyel egyrészt mérsékelte papírfelhasználását, másrészt az így megtakarított összegből még több extra akciót tud meghirdetni.

Összegyűjtöttük, mit érdemes tudni a Lidl tartós árcsökkentéséről!
Tervezzünk előre, legyünk akcióvadászok, akik tudatosan vásárolnak, szem előtt tartva a szükségleteinket. Csökkentsük a mindennapi kiadásainkat anélkül, hogy lemondanánk a minőségről. „Spórolási tippek” menü alatt a honlapon, megismerhetjük az „Őrületes Lidl ár” és a „Szuperár” táblák jelentőségét, az XXL termékek és az „Együtt olcsóbb” akciók, valamint a saját márkás termékek nyújtotta előnyöket, de pénztárcabarát receptekkel is segít a spórolásban a Lidl.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top