nlc.hu
Mindennapok

Egy házaspár sorsszerű találkozása

Évekkel az első találkozásuk előtt közös fotó készült a házaspárról

Ha nem hiszel a sorsban, és abban, hogy a lelki társunkkal való találkozás előre meg van írva, akkor ennek a nőnek a története erősen meg fog ingatni.
Jelenet a Ház a tónál c. filmből

Időről időre hallani olyan történetekről, ahol az emberek egy régi fotón szúrnak ki egy-egy ismerős arcot. Ezek mindig hidegrázós események, igazi sorsszerű találkozások, de talán senkinek nincs jobb sztorija Jenn Jiánál.

A nő még 2012 októberében készített egy szelfit egy kávézóban. Semmi különös, csak megörökítette az aznapi programot. A háttérben a férje éppen sorban áll. Csakhogy a fotó két évvel a megismerkedésük előtt készült. Kilenc évvel azelőtt, hogy összeházasodtak volna.

Akkoriban nem voltak együtt, idegenek voltak egymás számára, és fogalmuk sem volt, hogy a jövendőbeli szerelmüktől csak néhány lépés választja el őket. Jenn szerint azonban szükségük volt még arra a két évre, amíg végül megismerték egymást, különben nem biztos, hogy együtt maradtak volna.

@soimjenn.official

🥹 #relationship

♬ original sound – soimjenn – soimjenn

„Pont jókor találkoztunk. Ha korábban jövünk össze, nem tartott volna sokáig a kapcsolatunk. Egy év szingliségre volt szükségem ahhoz, hogy reflektáljak és felismerjem, milyen hibákat követtem el a múltban” – magyarázta a nő. Ezután találkoztak. „A megfelelő ember mindig a legjobb időben fog érkezni” – tette hozzá Jenn, aki végül 2014-ben ismerte meg élete szerelmét. 2021-ben pedig kimondták egymásnak a boldogító igent.

A netezők a történetet a „láthatatlan fonal” elmélet bizonyítékának tekintik. Eszerint azokat akik szeretik egymást, összeköti egy láthatatlan fonal, a számodra fontos emberekkel való találkozás pedig sorsszerű, meg van írva. Különösen, ha az illető a lelki társad.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top