nlc.hu
Mindennapok

Élet egy szexfüggő férfival

Álmában erőszakolta meg feleségét a szexfüggő férfi

Nyílt levélben vallotta meg megpróbáltatásait egy Angliában élő nő, akinek házassága a férje szexfüggősége miatt ment tönkre. Két évvel a válásuk után most álnéven osztotta meg történetét, három felnőtt gyermekük védelme érdekében.

Kate, aki harminc éven át volt Michael felesége, a férfi intimitás iránti csillapíthatatlan vágyát egy idő után már távolról sem tartotta izgalmasnak vagy éppen kielégítőnek. Sőt, bevallása szerint inkább fizikai fájdalmat okozott számára és tönkretette az önbecsülését a férfi szexfüggősége. Azonban sokáig nem mert cselekedni, ugyanis tévesen azt gondolta, hogy vele van a gond, amiért nem viszonozza Michael lelkesedését. Történetével most olyan nőknek akar segíteni, akik hasonló helyzetben vannak, azonban nem mernek kilépni partnerük ˝szorításából˝.

 

Michael minden egyes nap, naponta több alkalommal is szexelni akart velem és folyamatosan figyelmen kívül hagyta az ellenkezéseimet vagy a kimerültségre vonatkozó könyörgéseimet.

 

„Mindig lekevert azzal, hogy tudja, hogy élvezem, így ne ellenkezzek. A barátaimnak sem mertem elmondani a helyzetemet, azonban amikor egy szakértő segítségét kértem, ő azt mondta nekem, hogy ez a viselkedés már jócskán kimeríti az erőszak és a kényszerítés fogalmát” – árulta el Kate, aki bár most már érzi, hogy talán nem döntött jól akkoriban, mégsem szállt ki a kapcsolatból, ugyanis nem szerette volna, ha a gyermekeinek át kellene esniük egy olyan traumatikus váláson, amelyet a saját szülei esetében neki is meg kellett tapasztalnia. Így hát az első konzultáció után még két évtizeden át tűrte exférje viselkedését.

Kate évekig tűrte exférje zaklatását (Fotó: Getty Images)

Kate évekig tűrte exférje zaklatását (Fotó: Getty Images)

Intő jelek

Kate 1989-ben ismerte meg Michaelt, amikor ő 23 a férfi pedig 27 éves volt. A férfit akkoriban egy csendes és visszahúzódó embernek ismerte meg, akinek gyönyörű kék szemei vannak és feltűnően jóképű volt. Nem sokkal az első megismerkedésük után meg is történt köztük az első szexuális aktus, onnantól kezdve pedig nem volt megállás, a férfi ugyanis minden egyes találkozó alkalmával intim kapcsolatot létesített vele, naponta akár több alkalommal is.

„Eleinte úgy gondoltam, hogy azért nem tudja levenni rólam a kezét, mert annyira szeret engem. Egy évre rá el is jegyeztük egymást, azonban az esküvővel még négy évet vártunk. Bár ez idő alatt is voltak intő jelek a kapcsolatunkat illetően, nem vettem róluk tudomást…” – folytatta visszaemlékezésében.

Michael eleinte azt javasolta Kate számára, hogy használjanak szexjátékokat, illetve a nő öltözzön be ápolónőnek és úgy létesítsenek szexuális kapcsolatot. A kérései azonban itt nem álltak meg, hanem egyre durvábbak lettek.

Exférje egy alkalommal ugyanis arra kérte, hogy úgy szexeljen egy másik férfival, hogy ő azt nézi. Miután Kate visszautasította a férfi ezen ötletét, akkor Michael végül előállt azzal, hogy vegyék videóra a közösüléseiket.

 

„Annak ellenére, hogy nagyon kényelmetlenül éreztem magam a Michael javaslatai miatt, sok kérését teljesítettem, ugyanis nem akartam elveszíteni őt. Sajnos azonban minél többet vettem részt ezekben a ˝játékokban˝, ő annál többet akart…˝

Ez már szexuális erőszak

Kate legnagyobb fájdalma mindezek mellett az volt, hogy exférje minden olyan érintkezést elutasított, amely nem a szexhez volt köthető. Habár gyakran bókolt a nőnek, rengeteg alkalommal kritizálta is. Megbüntette, ha két napon át ugyanaz került a vacsoraasztalra vagy a tészta szószában túl sok volt a paradicsom.

„A házasság sem csökkentette a szex iránti mohó étvágyát. Nem tudtam leülni a kanapéra vagy kipakolni a mosogatógépet úgy, hogy ő nem jött volna oda és ne tapogatta volna meg a melleimet vagy ne simogatta volna meg az intim testrészemet. Ráadásul reggel munkába indulás előtt, hazaérkezés után és éjszakánként is szexet akart.”

A legrosszabb azonban az volt, amikor egy alkalommal arra ébredtem, hogy magamban találom őt. Undorodva löktem el magamtól. Ezek után már féltem az elalvástól is, mert sosem tudhattam, hogy mi fog történni velem”

 

– vallotta meg Kate, akinek elmondása szerint a legszörnyűbb az egészben az volt, hogy Michael nem is értette, hogy miért van kiborulva.

Kate később rájött, hogy ez az éjszakai eset tulajdonképpen nemi erőszak volt, hiszen az alvása azt jelentette, hogy nincs részéről beleegyezés a szexre. Akkoriban azonban nem akarta ezt elhinni, így inkább megnyugtatta a magát azzal, hogy ez biztosan egy olyan dolog, amit a többi pár is néha csinál.

Egy pont után egyre durvább lett a viselkedése (Fotó: Getty Images)

Egy pont után egyre durvább lett a viselkedése (Fotó: Getty Images)

Semmi sem tartotta vissza

Kate kétségbeesett vallomásában leírta azt is, hogy Michaelt semmi sem állította meg a szextől. Mikor a nő megszülte az első gyermeküket, Michael nem várta meg az orvosok által előírt pár hetes regenerációs dátumot, csupán csak annyit mondott, hogy behatolás nélkül is vannak a szexnek formái.

„Még akkor is, amikor beteg voltam, menstruáltam vagy láthatóan nagyon kimerült voltam se állt le a könyörtelen szexuális étvágyával. Mikor egyszer kiborultam és ráordítottam, hogy nem szeretnék szexelni, csupán csak egy ölelésre vágyom, ő közölte velem, hogy ő nem tud anélkül hozzám bújni, hogy ne akarjon rögtön megtapogatni… Ettől egyre inkább úgy éreztem magam, mint egy darab hús. Gyakran fájtak az ízületeim a nyakatekert szexpózok miatt és az intim területeimen sem volt jobb a helyzet.”

Amikor Kate a legkisebb gyermeke még bölcsődébe járt, újra felkeresett egy tanácsadót, aki végre fel tudta nyitni a szemét azzal kapcsolatban, hogy ami a házasságában folyik nem normális és szexuális erőszaknak hívják. Enne ellenére továbbra sem hagyta el a férfit, az ugyanis a szexfüggőségétől eltekintve igazi úriember és jó apa volt. Helyzetén pedig az sem segített, hogy amikor végre el merte mondani problémáját a barátoknak, azok inkább irigykedni, semmint aggódni kezdtek.

A nagy döntés

Kate itt már nem nyugodott és végül sikerült rábeszélnie partnerét egy közös terápiára, pláne azok után, hogy rájött, hogy a férfi több, mint ezer nőt követ a közösségi oldalakon, hogy kielégítse vágyait. A terápia hatására bár Kate egyre erősebb lett, Michael nem volt nyitott a fejlődésre, így a nő átköltözött egy másik szobába férje mellől.

Az egyik reggel arra ébredtem, hogy az átjött az ágyamba, én pedig teljes sokkot kaptam. Mikor megkérdeztem tőle, hogy mégis mi a fenét csinált, azt mondta, látta rajtam az előző nap estéjén, hogy akarom őt, így átjött hozzám. Ez persze totális hazugság volt. Ezen a ponton vetettem véget a házasságunknak…

Kate végül a gyermekeinek is elmondta, hogy miért vetett véget a házasságának édesapjukkal. Elmondása szerint erre azért volt szükség, hogy tanuljanak az édesanyjuk hibájából. A gyerekek bár sokkos állapotba kerültek – hiszen ki akarna a saját szülei szexuális életéről tudni -, megköszönték édesanyjuk őszinteségét.  

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top