Mindennapok

4 program, ami kitisztítja a lelked

Olyan nyári fesztiválokat, programokat ajánlunk, ahol a főszerepben a lélek és az önismeret áll.

Everness fesztivál

Éljenek a Balaton-parti fesztiválok (is!), és az Everness fesztivál is pont olyan, csak nem a bulizásról szól – persze azért arról is –, hanem arról, hogy megmelengesd a lelked. Lehet szörfös jógázni, együtt énekelni reggel, különböző előadók lélekkel kapcsolatos gondolatait meghallgatni. Bővebben itt olvashatsz az eseményről.

3 program, ami kitisztítja  a lelked
 

Életébresztő önismereti tábor

A gyönyörű Pilisben 5 napot tölthetsz magaddal: lesz mesefejtés, kirándulás a komfortzónán túlra, bodywork. A videóból többet is megtudhatsz:
 
 

Nőiességünk megélése

A Kelet–Nyugat Egészségközpont szervezésében július végén egy napig a női őserő kerül középpontba. Hogyan éld meg, hogyan éld át úgy, hogy valóban jól érezd magad a bőrödben? Bővebb információkat a tanfolyamról itt találsz.

Önismereti és belsőerő-fejlesztő tábor Somával

3 program, ami kitisztítja  a lelked

18-tól 118 éves korig mindenkinek ajánlott, aki nem szenved pszichés, mentális, vagy súlyosabb fizikai betegségben, viszont érdekli a tudatosság, és a belső munkát szeretné szórakozással összekötni. A visszajelzések alapján nem csak felszabadító, de feltöltő is a Zánkán eltöltött egy hét!
Július 14-20-ig koedukált csoport
Július 28-tól aug.3-ig női csoport
A www.somamamagesa.hu, illetve a https://www.facebook.com/somamamagesa oldalakon informálódhatsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top