Lendülj formába

Mindig fitten – az ALDI-val (x)

Az újév új kezdetet is jelent. Ilyenkor tiszta lappal indulunk, újult erővel és lelkesedéssel tervezzük meg a jövőnket.

Mindig fitten – az ALDI-val (x)

Azonban ez a lelkesedés sokszor hamar alábbhagy. Inspiráció nélkül a január elején még sziklaszilárdnak hitt elhatározásunk is szépen lassan elkophat. A sikeres életmódváltásnak megvannak a feltételei: tudatos táplálkozás, elegendő mozgás, megfelelő motiváció és kitartás.

Mindig fitten – az ALDI-val (x)

Az ALDI, Kiss Jenő (testépítő, személyi edző) és Simon Szimonetta (fitneszprezenter, személyi edző) segítségével elsajátíthatunk olyan otthon is elvégezhető mozgásformákat, amelyet biztosan be tudunk illeszteni a hétköznapjainkba, illetve közösen megtanulhatunk olyan tápláló és finom fogásokat is elkészíteni, amelyek jól illeszkednek egy egészségtudatosabb életvitelhez. Az étkezésünk átalakításához szükséges hozzávalókat megtalálhatjuk az ALDI üzleteiben, hisz a friss gyümölcsök, zöldségek és húsok mellett számos cukormentes, csökkentett cukor- és szénhidráttartalmú, illetve magas fehérjetartalmú termék közül választhatunk.

Mindig fitten – az ALDI-val (x)

Az ALDI tippjeinek segítségével most könnyebben vághatunk bele az életmódváltásba. Az egészséges táplálkozással és mozgással kapcsolatos tartalmakért kövesd Te is az ALDI csatornáit és tegyünk mindennap az egészségünkért!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top