Lilu sztármustra

Sztármustra Liluval: vissza a 70-es évekbe

Diszkó, hippik, ABBA, hatalmas trapéznadrágok, kalapok, napszemüvegek – ez volt a hetvenes évek, amit bevallom, én imádok. Idén végre teljesen kiélhetem ezt a szenvedélyemet, ugyanis visszajönnek a divatba az évtized alapdarabjai! Túrd fel nyugodtan anya szekrényét, biztosan találsz néhány örök darabot.

Lilu mostantól a Nők Lapja Café olvasóival is megosztja legjobb divattippjeit, megmutatja, hogyan öltöznek a sztárok a nagyvilágban, milyen ruhákat viselnek a gálákon, hogy néznek ki, amikor vásárolnak, vagy csak egy kapucsínóra ugranak be egy kávézóba. Most megtudhatod, mi lesz a menő a következő szezonban, mit és hogyan viselj, és azt is, hol szerezheted be a legjobb darabokat.
Sztármustra Liluval, mostantól a Nők Lapja Cafén!

Tavaszi trapézőrület

Hitted volna, hogy újra trendi lesz a trapéznadrág? A 90-es években egyszer már visszatért ez a divat, és őszintén én már azt gondoltam, hogy soha többé nem látom a kifutón, de tévedtem. Ezt a viseletet elsősorban vékony, magas lányoknak ajánlom. 

Megnézem
Összes kép (1)

Nagy kedvenceim a hatalmas kalapok és a retronapszemüvegek. Bátran viseld őket, idén tavasszal ezekkel nem lehet mellélőni. A kalap tökéletes megoldás arra az esetre is, ha reggel sehogy sem akar állni a hajad. A napszemüveg pedig ápol és eltakar – senki nem láthatja, hogy kicsit karikásabb a szemed.

Megnézem
Összes kép (1)

Viselj farmert farmerrel!

Tavasszal ne csak a nadrágod, az inged is legyen farmerből, és ezeket nyugodtan hordhatod együtt is. Ne félj attól, hogy sok lesz, csak a megfelelő árnyalatokat kell megtalálnod, és tökéletesen fogsz mutatni. Biztos vagyok benne, hogy amint jön a jó idő, én is előkapom a farmerdzsekimet is, amit már évek óta nyúzok, de sosem tudok megunni, és szerencsére a divatból sem megy ki!

Megnézem
Összes kép (1)

Csizma és overall

Újra hódít a combközépig érő csizma, amit nemcsak vékony lányok viselhetnek bátran, hanem bárki, hiszen slankítja a combot is. Mindegy, hogy lapos vagy magas sarkú, mindegyikben trendi leszel. Én a hétköznapokon a laposra esküszöm, ilyenkor a kényelem az elsődleges számomra.

Megnézem
Összes kép (1)

Az idei tavasz másik nagy őrületét, az overallt akkor, ha passzentos, inkább a vékony lányok figyelmébe ajánlanám. Lehet egyszínű, virágos – nem lőhetsz vele mellé, ráadásul akár a hétköznapokban, akár fontosabb eseményeken is bátran viselheted, csak a megfelelő fazont kell megtalálnod. Ha pedig kicsit lazább, buggyos a derekánál, akkor a teltebb lányoknak is kifejezetten előnyös viselet.

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top