Sztárok

Már most Cserhátihoz hasonlítják a 15 éves megasztárt

Nincs könnyű helyzetben Radics Gigi, a TV2 tehetségkutatójának fiatal döntőse. Már most hatalmas elvárások vannak vele szemben, és sokan őt tartják az idei Megasztár legnagyobb esélyesének.

Már most Cserhátihoz hasonlítják a 15 éves MegasztártGigi vendéglátós zenész édesapja aznap figyelt fel hatéves kislánya tehetségére, amikor Cserháti Zsuzsa örökre lehunyta a szemét. A család mindezt kísértetiesnek érezte, és attól kezdve különös figyelemmel kísérték Gigi énektudását és annak fejlesztését. A 15 éves lány harmadik próbálkozásra bejutott a Megasztár döntőjébe. „Én vagyok a családunk reménysége, hiszen apukám már nem énekelhet – meséli. – Sajnos a vendéglátós zenélés nem kegyelmezett a hangjának. Túlerőltette, aminek két hangszálműtét lett a vége. Tudom, azzal, ha megnyerném a Megasztárt, és sikerülne karriert csinálnom, az ő álmát is valóra váltanám.” Gigi közgazdasági szakközépiskolába jár, azonban mostantól magántanuló.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top